به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، نشست علمی «آثار روحی انس با کتاب» صبح امروز در حوزه علمیه خواهران استان بوشهر با حضور طلاب مدارس علمیه خواهران استان بوشهر و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر اسماعیلی مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر برگزار شد.
در این نشست حجت الاسلام و المسلمین اسماعیلی مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر ضمن بیان اهمیت قلم و کتاب، اظهار داشت: کتاب محصول فکر و اندیشه بشر است که از ذهن سرشار یک عالم سرچشمه میگیرد و بر قلم او جاری و بر صفحه کتاب نگارش میشود که بسیار دارای اهمیت و ذی قیمت است.
وی افزود: خداوند حکیم قسم میخورد «ن وَالْقَلَمِ وَ مَا یَسْطُرُونَ»، کتاب عصاره و آفریننده یک تمدن است و اگر تمدنی شکل گرفت بر صفحات کتاب نگارش میشود.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر یادآور شد: قلم واسط بین ذهن سرشار و صفحات کتاب است که آنقدر عزیز است که خداوند در قرآن حکیم، ابتدا کار و در اولین سوره اسم قلم را ذکر میکند و این نشان دهنده استواری دین و نگاه ویژه دین اسلام به رشد تمدن بشری است و تاریخ تمدن اسلام محصول قلمها و کتابهاست.
وی با اشاره به اینکه کتاب و قلم، تمدن با عظمت و با شکوه اسلام را به وجود آورده، عنوان کرد: قلمِ نویسندگان و علما، راه را برای تعالی انسان باز میکند و در قرآن به بزرگی از آن یاد میشود.
حجت الاسلام والمسلمین اسماعیلی در ادامه با اشاره به آثار روحی انس با کتاب، اظهار کرد: انس انسان با کتاب باعث پختگی ذهن، استواری و رشد یافتگی انسان میشود و مسائل را میشکافد و ذهنی که با کتاب مأنوس شود و با شکافتن حقیقت از روی عقل و منطق باشد، شبهات را تحلیل میکند.
وی با تأکید بر اینکه با مطالعه کتاب، ذهن انسان از پراکنده فکر کردن رها میشود، اذعان کرد: ذهن انسان با مطالعه، یک کتابخانه قفسه بندی شده منظم است که از آثار روحی دیگر انس با کتاب، سرزندگی و نشاط را میتوان نام برد که انسانهایی که با کتاب انس گرفتهاند انسانهای سرزنده و با نشاطی هستند و همچنین کتاب خوب عامل تغذیه روحی و معنوی است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر تصریح کرد: تلاش نماییم در سنین نوجوانی و جوانی به یادگیری و مطالعه عنایت داشته باشیم، زیرا مطالعات در این دوران در ذهن میماند و سعی کنیم مطالعات هدفمند و با نظم باشد و از عادت به ساده خوانی بپرهیزیم و به مطالعه کتابهای عمیق همت بگماریم.
انتهای پیام. /