جمعه ۲۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۸
گشودن جبهه جدید جنگی در منطقه به صلاح هیچ کشوری نیست / یمنی ها از حملات آمریکا و انگلیس غافلگیر و ناتوان نمی‎شوند

حوزه/ خطیب جمعه قم گفت: بدون شک گشودن هر جبهه جدید جنگی در منطقه، ناامنی را افزایش می‌دهد و این امر به صلاح هیچ کشوری نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیت‌الله سید محمد سعیدی در خطبه‌های نماز جمعه ۲۲ دی ۱۴۰۲ که در مصلی قدس قم برگزار شد، عنوان کرد: در بامداد امروز نیروهای آمریکا و انگلیس به حمایت برخی از کشورهای غربی و مزدور منطقه به برخی از نقاط یمن حمله کردند. نیروهای یمن اعلام کردند که به هرگونه تجاوز نیروی‌های ائتلاف آمریکا و انگلیس پاسخ خواهند داد.

وی بیان کرد: مردم و ارتش یمن سال‌ها است که تجربه دفاع از خود در مقابل قدرت‌های بزرگ و مزدوران منطقه را دارند و هرگز از این حملات آمریکا و انگلیس غافلگیر و ناتوان نمی‎شوند. آن‌ها بعد از گذشت از این دوران سخت، مجهز به سلاح‌ها و موشک‌هایی شدند که می‌تواند به هدف‌هایی مانند پایگاه های آمریکا در بحرین برسد.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) اظهار کرد: بدون شک گشودن هر جبهه جدید جنگی در منطقه، ناامنی را افزایش می‌دهد و این امر به صلاح هیچ کشوری نیست.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به دیدار مردم قم در سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ با رهبر معظم انقلاب گفت: رهبر معظم انقلاب در این دیدار ضمن تجلیل از قیام مردم قم و تاثیر آن در کل کشور و پیروزی انقلاب اسلامی به بیان تاثیر قدرت نقش آفرینی مردم در حوادث بزرگ پرداختند.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بیان کردند امروز غزه را مشاهده می‌کنید که نقش آفرینی حضور مردم در یک حادثه عظیم چگونه آمریکا را با آن عظمت و رژیم صهیونیستی آویزان به آن را عاجز کرده است.

خطیب جمعه قم اضافه کرد: حضور و مشارکت مردم می‌تواند دست دشمن را از توطئه‌های مختلف علیه نظام و انقلاب کوتاه کند، زیرا اگر پشتوانه یک نظام، قدرت یک ملت باشد قطعا در عرصه بین المللی پیروز در دنیا و در عرصه داخلی، سربلند می‌شود.

مشارکت عمومی عامل توسعه و پیشرفت است

وی اظهار کرد: مشارکت عمومی در تصمیمات مهم در همه جوامع دنیا عاملی برای تغییرات تاثیرگذار در جهت پیشرفت و توسعه است و اگر جامعه‌ای از آن بی نسیب باشد می‌تواند سبب دست درازی‌های دشمن شود.

امام جمعه قم در رابطه با راهکار رهبر معظم انقلاب در مقابله با راهبرد دشمن برای خالی کردن میدان از حضور مردم گفت: ترویج حضور و نقش آفرینی مردم به عنوان رکن مهم اداره صحیح کشور و لازمه قطعی انقلاب برای رسیدن به اهدافش به نوعی تواصی به حق است که وظیفه هر صاحب صدا و منبر است.

امام جمعه قم افزود: از نگاه رهبر معظم انقلاب، بدون آرا و حضور مردم خیمه نظام اسلامی برپا نمی‌شود و برجا نمی ماند. این نگاه رهبر معظم انقلاب برخاسته از راهبرد اسلام است که خداوند به پیامبر (ص) فرمود: «هُوَ الَّذِی أَیَّدَکَ بِنَصْرِهِ وَبِالْمُؤْمِنِینَ؛ خداوند کسی است که تو را به نصرت خود و یاری مؤمنان پیروز کرد.»

وی اضافه کرد: در اسلام دوگانه اراده الهی و اراده مردم وجود ندارد؛ زیرا مشروعیت همه چیز از جمله اراده مردم در طول اراده الهی است. مردم گرایی در اسلام ریشه در چارچوب اسلام ناب محمدی دارد و اراده مردم فراتر از این نیست.

آیت‌الله سعیدی یادآور شد: یکی از این عرصه‌های تاثیرگذار مردم حضور در انتخابات است. از ابتدای انقلاب تاکنون به طور متوسط هر یک سال و چندماه، شاهد یک انتخابات ملی و مردمی بودیم و شاید تنها کشوری هستم که با فاصله کوتاهی از پیروزی، مردم پای صندوق‌های رای دعوت شدند.

وی با بیان اینکه باید با اتکا به رای مردم کسی بر سر کار بیاید و با اتکا به اراده مردم، نظام حرکت کند، تصریح کرد: امروز دشمنان به دنبال گسست بین مردم و صندوق‌های رای هستند. اما شما مردم غیرتمند، زمان شناس، متعهد به ایران قوی و دشمن شناس با حضور پرشور پای صندوق‌های رای و در پاسخ به انتظار شهدا که ما را دعوت حضور به پای صندوق‌های رای می‌کنند امید دشمن‌ها را ناامید می‌کنید و مجلسی انقلابی و وفا دار به اندیشه امام راحل و اصل ولایت فقیه، مشت محکمی بر دهان آمریکا خون آشام و صهیونیست جنایتکار که در کمین مردم نشسته‌اند خواهید کوبید.

امام جمعه قم بیان کرد: ماه رجب آغاز فصل بهار معنویت اهل ایمان است که این فصل با ماه شعبان و رمضان، تکمیل می‌شود و از پیامبر (ص) نقل شده است که هر کسی یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد در روز قیامت ایمن است.

آیت‌الله سعیدی در خطبه اول با بیان اینکه انسان خدا آشنا در همه مقاطع زندگی روبه پیشرفت و قرب الهی است، عنوان کرد: انسان با تقوا و خدامحور هیچگاه به بن‌بست نمی‌رسد و برای همه مشکلات راه حل دارد، به همین خاطر هیچ چیز مانند تقوا نمی تواند جریان خدا آشنایی را در عرصه زندگی انسان به وجود بیاورد.

وی با اشاره به جریان شناسی منافقین در عصر پیامبر (ص) بیان کرد: خداوند در آیه ۸۵ سوره توبه می‌فرماید:« وَلَا تُعْجِبْکَ أَمْوَالُهُمْ وَأَوْلَادُهُمْ ۚ إِنَّمَا یُرِیدُ اللَّهُ أَنْ یُعَذِّبَهُمْ بِهَا فِی الدُّنْیَا وَتَزْهَقَ أَنْفُسُهُمْ وَهُمْ کَافِرُونَ؛ و بسیاری اموال و اولاد آن منافقان تو را به شگفت نیارد، که خدا خواهد آن‎ها را به آن مال و اولاد در دنیا معذب گرداند و جانشان به حال کفر به درآید.»

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) تصریح کرد: این آیه خطاب به مسلمانان در پاسخ به سؤال آنان مبنی بر اینکه با وجود نفاق و کفر، چرا منافقین فرزند و مال فراوان دارند.

وی افزود: این آیه بیان می‌کند که امکانات اقتصادی و نیروهای انسانی در دست افراد ناصالح نه تنها سعادت آفرین نیست بلکه مایه دردسر، بلا و بی آبرویی است؛ زیرا این اشخاص اموال خود را بی مورد و بی جا مصرف می‌کنند بهره مفیدی از آن نمی‌برند.

وی ادامه داد: منافقین فرزندان سر به راه تربیت نمی کنند تا مایه چشم روشنی و سبب حل مشکلات زندگی شان شود بلکه اموال شان اغلب در راه هوس های کشنده و سرکش، تولید فساد و تحکیم پایه های ظلم بکار می‌رود و مایه غفلت آن‌ها از مسائل اساسی زندگی است.

امام جمعه قم در رابطه با تفاوت مومن و منافق در اموال گفت: مال دنیا برای مومنین هدف نیست بلکه وسیله‌ای است که در دنیا زندگی آرام داشته باشد و در پرتو آن به به وظایفش برسد و در صورتی که مالی نداشته باشد مانند منافق ناراحت و مضطرب نمی‌شود؛ اما منافقین برای آنکه همه هستی شان همین مال است و دنیا را مزرعه الاخره نمی‌داند دین و آسایش خود را برای تامین مال دنیا می‌دهد.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) در رابطه با عذابی که منافقین از ناحیه فرزند دچار می‌شوند، بیان کرد: این عذاب سخت‌تر، گزنده‌تر و بالاتر از عذابی است که از طریق اموال به منافق می‌رسد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha