به گزارش خبرگزاری حوزه از یاسوج، نشست اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد با موضوع حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر امروز به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و با حضور فرمانده سپاه فتح استان، داستان کهگیلویه و بویراحمد، رئیس پلیس استان، مسئولان نهادهای حوزوی، مدیر کل صدا و سیمای استان، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر اعضای این ستاد در دفتر امام جمعه شهر یاسوج برگزار شد.
در ابتدای این نشست حجت الاسلام حمزه پیش قدم دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد، ضمن تبریک ولادت امام محمد باقر علیه السلام و آغاز ماه رجب، روایت معصومان را زینت بخش محافل دانست و بیان کرد: وجود مقدس پیامبر«ع» در حدیثی، ماه رجب را جزء چهار ماه برتر دانست، که خداوند متعال در این ماه نکاه پر از مهر به بندگان دارد و رجب به عنوان آغاز سال عبادی بندگان است.
وی در ادامه موضوع ماده ۲۰ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر را یاد آور شد و گفت: این قانون ضمن معرفی اعضا ستاد، در تبصره ۲ مصوبات ستاد را لازم اجرا می داند و دستگاه ها موظفند گزارش عملکرد خود را در مورد چگونگی اجرای قانون هر شش ماه یکبار به ستاد استان ابلاغ کنند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد خطاب به نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ابلاغ شما را در مورد اهتمام مسئولین دستگاه ها در تعظیم شعائر دینی و تکریم بانوان به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و روز زن به دستگاه ها ابلاغ نمودیم که از بین تمام ادارات، سازمان ها، نهادها و ... تنها ۱۵ دستگاه گزارش عملکرد خود در این خصوص را به ستاد استان ارسال نموده و سایرین علی رغم گذشت بیش از یک هفته از روز زن تاکنون گزارش عملکرد خود را ارسال ننموده اند و خود مصداق بارز ترک فعل مسئولین است و ما طبق قانون، گزارشات مربوطه را به دستگاه های ذی ربط جهت پیگیردهای لازم ارسال خواهیم کرد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در بخش دیگری از صحبت خود به ماده ۲۳ قانون حمایت اشاره کرد و گفت: علاوه بر بودجه مصوب ستاد امر به معروف و نهی از منکر، بنا بر جدول شماره ۹ به دولت اجازه داده می شود که از بودجه فرهنگی دستکاه های اجرایی، به ستاد امر به معروف و نهی از منکر اختصاص دهد که در این موارد هم علی رغم امکان قانونی تا کنون دستکاه ها همراهی مناسب و قابل ذکری نداشته اند و امیدواریم که از این پس در اجرای این قانون همت بیشتر به خرج بدهند.
حجت الاسلام حمزه پیش قدم در بخش دیگری از صحبت های خود به ظرفیت های بالقوه عضو شورای ستاد اشاره کرد و گفت: ما در جبهه خودی مواضع خود را در مقابل هر انحراف و هر حرکتی از حرکات دشمن مشخص کنیم. بعضاً کار میشود اما موضع ما مشخص نیست و هرکس برای خود کار انجام میدهد و طبیعی است اگر هر کس بخواهد برای خود کار کند به نتیجه نمیرسد و باید موضع گیری های مشترک داشته باشیم.
وی اضافه کرد: امر به معروف و نهی از منکر بخشی از فرهنگ دینی و عرفی ماست باید عملیاتی شود و تذکر لسانی به عنوان یک وظیفه همگانی در برابر منکرات اولین مرحله امر به معروف و نهی از منکر است.
این مسئول با بیان اینکه ظرفیت برخی دستگاهها میتواند در تذکر لسانی به ستاد امر به معروف و نهی از منکر مؤثر باشد، درخواست نمود: در صورت امکان سپاه و بسیج ضابطین قضایی و نیروی انتظامی ظرفیت ناظرین را در اختیار معتمدین ستاد قرار دهد.
به گفته حجت الاسلام پیش قدم اگر پشتوانه این دو نهاد به کمک ستاد بیاید عملکرد موثری خواهد داشت.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه صحبت های خود به موضوع مهم انتخابات اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در ۲۵ گفتار انتخاباتی خود طی چهار دهه اخیر، بصورت جدی به مشارکت مردم در انتخابات اشاره فرموده اند.
حجت الاسلام پیش قدم در ادامه موضوع مشارکت حداکثری را مطالبه حاکم دین دانست وافزود: تمامی دستگاه ها اجرایی باید به وظایف خود در جهت تشویق مردم به افزایش هرچه بیشتر مشارکت عمل کرده و نقش و جایگاه خود را مشخص کنند و وظایف خود را بدانند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد همچنین با اشاره به سخنان ریاست جمهور در یکی از جلسات هیئت دولت گفت: رئیس جمهور نیز در جلسه هیئت دولت بر استفاده از تمام ظرفیت ها برای پیشبرد این چهار اصل به ویژه مشارکت مردم تأکید داشته و گفت: تمام دستگاه ها با امید به آینده در جهت برگزاری انتخاباتی سالم و پر نشاط تلاش کنند.
این مسئول بیان کرد: رئیس جمهور در راستای تحقق این اصل دستور دادند همه امکانات و ظرفیتها بکار گرفته شود، اما آیا دستگاهها نسبت به مشارکت انجام وظیفه کردهاند یا نه؟
حجت الاسلام پیش قدم دومین نکته مهم در خصوص اهمیت شرکت در انتخابات را پایبندی آحاد جامعه مترقی به عمل به قانون و فرهنگ عمومی کشور دانست و گفت: یکی از نیازهای ضروری جهت رشد و ترقی پایبندی به قانون است که باید از این ظرفیت برای تشویق جامعه به افزایش مشارکت استفاده برد.
وی سومین نکته را اعتقاد، پایبندی و تقید انسان مؤمن به احکام شرعی دانشت و ادامه داد: طبق فتوای مقام معظم رهبری و اکثریت قریب به اتفاق مراجع عظام تقلید شرکت در انتخابات در نظام اسلامی برای افراد حائز شرایط یک وظیفه شرعی و الهی است و از آن به عنوان واجب عینی یاد کردند که خود نشانگر ضرورت و اهمیت پشتیبانی از نظام اسلامی با شرکت در انتخابات است و باید به این نکته توجه خاص داشت.
وی در ادامه گفت: با توجه به نکاتی که بیان شد ضروریست تمام دستگاه ها با نگاه به انتخابات به عنوان یک معروف که عمل به آن واجب است، هماهنگ و در کنار هم با عملکرد هرچه بهتر در خدمت رسانی به مردم در راستای افزایش مشارکت عمومی مردم تلاش کنند و این وظیفه همه است که مردم را به مشارکت و اثر گذاری در آینده کشور و جامعه دعوت کنند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمدتاکید کرد: برای دعوت به مشارکت هیچ شخصی منع قانونی ندارد و همه باید همسو در این راستا تلاش کنیم.
حجت الاسلام پیش قدم تأکید کرد: هیچ مسئول و کارمندی به هیچ عنوان حق استفاده از بیت المال را برای حمایت از کاندید خاص را ندارد و در صورت وصول گزارش و یا مشاهده موارد اینچنین به جد از طریق دستگاه های متولی و قضایی مورد پیگرد قرار خواهد گرفت.
پیش قدم تصریح کرد: حکم شرع راه دیگر حضور حداکثری است، مردم بدانند شرکت در انتخابات واجب عینی است.
انتهای پیام/