به گزارش خبرگزاری حوزه، نشست خبری پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار امروز پنجم دی در حسینیه هنر برگزار شد. در این جلسه مرضیه هاشمی دبیر جشنواره، سعید خورشیدی رئیس شورای سیاستگذاری و محمدحسین صبوری دبیر اجرایی حضور داشتند. در ابتدای جلسه خورشیدی گفت: افتتاحیه جشنواره جمعه ۷ دی در سینما بهمن برگزار میشود. امسال آثار با محوریت جریانات مردم محورانه بر علیه استکبار و صهیونیستها برگزار میشود. این رویداد سینمایی تنها به داخل کشور خلاصه نشده بلکه کل جهان را در بر گرفته است. امسال جشنواره علاوه بر داخل در خارج از کشور نیز فعالیت خواهد داشت.
خورشیدی در سخنانی با بیان اینکه این جشنواره اقدامی ضد استکباری است که هرساله در ایام ۹ دی برگزار میشود، گفت: ۹ دی یادآور حماسهای است که مردم رقم زدند. در این روز مردم تصویری که غربیان سعی داشتند از ایران نشان دهند بر هم زده و چهره واقعی انقلاب را نشان دادند. در این روز بار دیگر ثابت شد مردم آرمانهای انقلاب را با جانودل دوست دارند. جریان غربزده رها نشده اما مردم کشورمان بارها دست رد به سینه آنها زدهاند. برای نمونه به تشیع پیکر حاج قاسم اشاره میکنم. در یک یا دو سال اخیر بار دیگر غرب تلاش میکند چهره مردم را خسته از انقلاب توصیف کند. جشنواره عمار متناسب با عهدی که همیشه داشته، خود را متعهد به بازنمایی حقیقت میداند پس امسال هم تلاش کرده تا حضور مقتدرانه مردم در انقلاب اسلامی را در معرض دید همه دنیا قرار دهد.
وی درباره اکرانها جشنواره گفت: تجربه دورههای قبل سبب شده اکران شکلی مردمیتر و گستردهتر داشته باشد. برای مثال در سال گذشته ۴۰۰۰ نوبت اکران فرهنگی و مردمی داشتیم. همچنین بیش از ۵۵۰۰ اکران ویژه اقتصادی داشتیم. فیلم «قلب رقه» توانست ۴ میلیارد تومان فروش در جشنواره فیلم عمار داشته باشد. این جشنواره در این دوره ۲۱ افتتاحیه در استانهای مختلف خواهد داشت. در ضمن امسال چندین فیلم با محوریت دغدغه و مطالبه کارگران هم در جشنواره وجود دارد. درباره موضوعات آثار هم باید بگویم؛ اصلاح ساختاری و اداری، عدالت اجتماعی، مبارزه با فساد اقتصادی، سقطجنین و... در این رویداد موردنظر هستند.
در ادامه مراسم هاشمی دبیر جشنواره تصریح کرد: جشنواره موظف است واقعیت مقاومت را در معرض دید مردم دنیا قرار دهد. این اتفاق در دورههای گذشته رخداده و امسال نیز با شدت بیشتری ادامه پیدا خواهد کرد. استقبال از این رویداد چشمگیر است. ۱۵۴ نماهنگ، ۴۳ مستند، ۲۸ فیلم کوتاه و ۳۱ پویانمایی در بخش بینالملل جشنواره نشان میدهد این رویداد هر سال باکیفیتتر از گذشته برگزار میشود. اکرانهای بینالمللی ما تنها به کشورهای حوزه مقاومت خلاصه نمیشود بلکه تلاش داریم در غرب نیز فیلمهایمان را به نمایش درآوریم.
وی درباره بخشهای جنبی جشنواره گفت: در این دوره «شب ویژه امت مقاومت» را خواهیم داشت در این برنامه شب از کشورهای مختلف میهمان حضور دارند. «شب فضای مجازی»، «شب ویژه آرمان و روحالله»، «شب شهدایی که در فتنه شهید شدند»، «شب شعر»، «کارگاه مبانی یادداشتنویسی»، «کارگاه تجربه کاوی رسانهها»، «نشست هنر واقعیت»، «کارگاههای آموزشی مستندسازی» و «نشست استعمارشناسی» از جمله بخشهای جنبی جشنواره است.
دبیر جشنواره جشنواره مردمی فیلم عمار در انتهای این نشست اعلام کرد: در مجموع در تمامی بخشهای جشنواره حدود ۴۳۰۰ فیلم و فیلمنامه داریم. همچنین در افتتاحیه و اختتامیه از یک شخصیت هنری تقدیر خواهد شد. این جشنواره محدودیتی برای حضور ندارد حتی آثاری که در دیگر جشنوارهها به نمایش درآمدهاند نیز قادرند در این رویداد به نمایش درآیند.
انتهای پیام
نظر شما