به گزارش خبرگزاری حوزه، رئیس جامعةالمصطفی ضمن خوشامدگویی به فراگیران برزیلی و تقدیر از دستاندرکاران برگزاری این دوره در مؤسسه آموزشهای کوتاهمدت و فرصتهای مطالعاتی المصطفی و مؤسسه نسیم رحمت، حلول ماه با برکت رجب را تبریک و تهنیت گفت.
وی با گرامیداشت یاد شهدای مقاومت اسلامی در فلسطین، یمن، سوریه، عراق و لبنان، اظهار داشت: امیدواریم نصرت الهی هرچه زودتر شامل حال مردم مظلوم غزه گردد و جهان اسلام از شر رژیم جعلی و جنایتکار صهیونیستی رهایی یابد.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی در ادامه با اشاره به عضویت جامعةالمصطفی در اتحادیههای معتبر دانشگاهی جهان، خاطرنشان کرد: دهها هزار نفر از فراگیران جامعةالمصطفی در ۱۶۰ رشته، گرایش و مقطع در سه حوزه علوم اسلامی، علوم انسانی و زبان و فرهنگ شناسی به تحصیل اشتغال دارند.
وی پذیرش پیروان مذاهب مختلف اسلامی و سایر ادیان را یکی از ویژگیهای جامعةالمصطفی برشمرد و یادآور شد: علاوه بر آموزشهای حضوری، دانشگاه مجازی المصطفی پذیرای هزاران دانشجو به صورت غیر حضوری بوده و مؤسسه آموزشهای کوتاهمدت و فرصتهای مطالعاتی جامعةالمصطفی نیز سالانه میزبان فراگیرانی از سراسر جهان است.
رئیس جامعةالمصطفی با اشاره به امضای بیش از ۳۵۰ تفاهمنامه همکاری میان جامعةالمصطفی و دانشگاهها و مراکز علمی سراسر جهان، تصریح کرد: میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای آمریکای لاتین شباهتهای فرهنگی و فکری فراوانی از جمله روحیه استقلالطلبی و عدالتخواهی وجود دارد که امکان توسعه روزافزون همکاریهای علمی و دانشگاهی دوجانبه را فراهم میآورد.
وی در ادامه با اشاره به برخی پیشرفتها و دستاوردهای علمی جمهوری اسلامی ایران در سایه سختترین فشارها و تحریمهای ظالمانهی بین المللی، اظهار داشت: این دستاوردها بیانگر آن است که استقلال و ایستادگی در برابر فشارها، نه تنها موجب عقبافتادگی ملتها نمی گردد؛ بلکه به رشد و پیشرفت کشورها خواهد انجامید و به همین جهت دولتهای سلطهگر به شدت در برابر این اندیشه موضعگیری مینمایند. کشورهای ما اگر در کنار یکدیگر قرار گیرند، میتوانیم مسیر پیشرفت را به سرعت طی نماییم و ضرورتی ندارد خود را وابسته به قدرتهای سلطهجویی نماییم که هدفی جز غارت منابع و سرمایه سایر کشورها ندارند.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی با تأکید بر وجود شواهد حاکی از ورود جهان به یک نظم جدید جهانی، بیان داشت: در چند صد سال گذشته تمدن مادی با روشهایی همچون استعمار، حاکمیت خود را بر جهان تحمیل نمود که آثار تلخ آن تا امروز در معادلات و روابط بینالملل مشاهده میشود. از حدود دویست کشور جهان، ۱۳۰ کشور به ویژه در منطقه آمریکای لاتین، رسماً طعم تلخ استعمار را چشیدهاند و برای رهایی از آن، بهای گزافی را پرداخت نموده و مینمایند.
وی آشنایی با واقعیتهای جهان را برای جوانان و نسلهای جدید ضروری دانست و اظهار داشت: این تمدن غربی با مبانی مادی خود علاوه بر دستاندازی بر ثروت و منابع دیگر کشورها، بنیادهای اخلاق و خانواده را نیز درهم شکسته است و در عین حال، وقیحانه مدعی پرچمداری از حقوق بشر، زن و خانواده است.
رئیس جامعةالمصطفی تأسیس رژیم جعلی صهیونیستی در قلب جهان اسلام را توطئهای برای حفظ منافع نامشروع دولتهای سلطهجو خواند و یادآور شد: قدرتهای ظالم با حمایت همه جانبه از جنایات رژیم اشغالگر قدس، موجب آوارگی چندین میلیون از صاحبان اصیل سرزمین فلسطین در نقاط مختلف جهان شدهاند و فلسطینیانی که در برابر این رژیم آپارتاید ایستادگی نمایند را تروریست خطاب می کنند.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی در پایان خاطرنشان کرد: امروز وجدانهای بیدار عالم، شاهد این ظلم و جنایت هولناک هستند. به اعتقاد ما آینده از آن گفتمان الهی و معنوی عدالتمحور خواهد بود و ظالمان از صحنه جهان حذف خواهندشد، علاوه بر مسلمانان، بسیاری از پیروان ادیان الهی نیز به این آینده تابناک ایمان دارند و رسالت همه ما به ویژه شما جوانان عزیز، تلاش برای رساندن این پیام معنوی و رهاییبخش به جهانیان است.
شایان ذکر است، در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام المسلمین ناجی، مدیرعامل مؤسسه نسیم رحمت، توضیحاتی را درباره فعالیتهای این مؤسسه در کشور برزیل و همکاری با مؤسسه آموزشهای کوتاهمدت و فرصتهای مطالعاتی المصطفی ارائه کرد.