به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، دکتر توشمالی، رئیس هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی لرستان، عصر چهارشنبه، در چهارمین نشست علمی نخبگانی امر به معروف و نهی از منکر که به همت معاونت علمی فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر و با همکاری و میزبانی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان برگزار شد، اظهار داشت: یکی از راهکارهای سعادت و تکامل در جامعه نظارت عمومی و نظارت همگانی است.
وی با بیان اینکه داشتن برنامه برای نهادینه سازی ارزش ها و امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ضروری است، افزود: باید با استدلال عقلانی و منطقی موضوعات را تشریح کرد.
رئیس هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه یکی از راهکارهای سعادت و تکامل در جامعه نظارت عمومی و نظارت همگانی است، اظهار داشت: نظارت می تواند تکامل را به عنوان یک هدیه معرفی کند و این نظارت و تکامل زمینه جامعه سالم را فراهم می کند.
دکتر توشمالی بیان داشت: در چنین جامعه سالمی زمینه رشد و تعالی سازمانی انسان فراهم می شود.
رئیس هسته گزینش دانشگاه علوم پزشگی لرستان، امر به معروف را صیانت از همه نیکی ها و نهی از منکر را ستیزی گری با همه بدی ها دانست و عنوان کرد: تمام هدف های مثبت اندیشه های اسلامی در قالب امر به معروف هستند و هرچه انسان را از کمال دور می کند مربوط به منکرات است.
توشمالی بیان داشت: در مرحله عمل باید برنامه داشته باشیم و برای نهادینه سازی ارزش ها برنامه ریزی شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: فرهنگ سلامت محور، فرهنگ قانون محور و فرهنگ رهبری محور در سلامت اداری موضوعاتی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.