دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۳
حمایت مرکز نشر هاجر از تولیدات علمی با موضوع زن و خانواده

مدیر عامل مرکز نشر هاجر گفت: نشر هاجر از طرح‌های پژوهشی، علمی و آموزشی مدارس با اولویت زن و خانواده و موضوعات روز استقبال می‌نماید.

به گزارش خبرگزاری حوزه، احمد شایانفر مدیرعامل مرکز نشر هاجر در مراسم رونمایی از کتاب‌های «پولِ‌خاکستری»، «فطرت و مهدویت»، «قدم‌های نامتناهی» و «بلوغ دوم» که در سالن همایش حوزه علمیه تهران برگزار شد اظهار کرد: امیرالمومنین(ع) می‌فرمایند: عُقولُ الفُضَلاءِ فی أطرافِ أقلامِها اگر بخواهیم فردی را بشناسیم یا باید کلام او را بشنویم و یا قلمش را ببینیم تا برای ما ماندگار شود.

وی افزود: وقتی ذکر نام کسی مثل حافظ را می‌آوریم ذهن همه ما به سمت شاعر کشیده می‌شود و این نشان دهنده ماندگاری قلم است.

این فعال فرهنگی گفت: پرچمداران عرصه پژوهش در مدارس علمیه و استان‌ها و مرکز نشر هاجر وظیفه دارند با برنامه‌ریزی دقیق و انجام کارهای پژوهشی و انعکاس آن در جامعه اسلامی به عنوان توانمندی‌های حوزه‌های علمیه خواهران اقدام نمایند.

وی بیان کرد : نشر هاجر نشر چابک و جوانی است که حدود ۲۰ سال توانسته ناشر شناخته شده در سطح ملی باشد. نشر هاجر اگر اثری مکتوب را تایید نماید دیگر نیاز به بررسی وزارت ارشاد ندارد و تایید مرکز مجوز چاپ محسوب می‌شود.

شایانفر ادامه داد: نشر هاجر یک مرکز مدیریت کوچک شده است، یعنی با ارتباطات کاری در مرکز نشر هاجر با معاونت‌های مختلف در مرکز مدیریت فعالیت می‌کند، در سال‌های گذشته عمده فعالیت بحث کتاب‌های درسی بوده است که طلاب و اساتید حوزه‌ها به این مرکز به عنوان ناشر کتاب‌های درسی نگاه می‌اندازند و از چهار سال قبل ناشر تخصصی زن و خانواده در مرکز نشر هاجر فعال شد و عمده فعالیت به کتاب‌های غیر درسی معطوف شده است به طوری که کمتر از ۳۰ درصد فعالیتمان کتاب‌های درسی است و بیش از ۷۰ درصد کتاب‌های غیر درسی تعلق دارد.

وی افزود: نشر هاجر کتاب‌ها را با حداقل قیمت عرضه می‌نماید و در طی سه سال گذشته افزایش قیمت وسایل اولیه کتاب باعث افزایش قیمت هر صفحه از ۲۲۰ تومان به ۳۷۰ تومان یعنی حدود ۶۰ درصد رسیده است. مرکز نشر هاجر کتب را با ۳۷ درصد تخفیف برای تهران و تا ۶۵ درصد تخفیف برای استان‌های محروم عرضه می‌نماید.

شایانفر گفت: مرکز نشر هاجر از طرح‌های پژوهشی، علمی، آموزشی مدارس با اولویت زن و خانواده و موضوعات روز استقبال می‌نماید و بنابر تاکید مدیر مرکز طرح‌هایی با عنوان پاسخگویی به شبهات موجود در جامعه حمایت می‌کند و تبدیل به کتاب می نماید. مرکز نشر هاجر با معاونت پژوهش با ارائه موضوعاتی برای پایان نامه از اول انتخاب این موضوعات طلبه را حمایت و در انتها کتاب را چاپ می کند.

مدیرعامل مرکز نشر هاجر افزود: این مرکز دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با محوریت تکنیک‌های مطالعه با نقد کتاب سبک‌های نویسندگی فرایند تبدیل پایان نامه به کتاب و آشنایی با کتابخانه‌های الکترونیک برگزار می‌نماید.

شایان‌فر خاطرنشان کرد: واحد مشاوره در مرکز نشر هاجر جهت آشنایی نویسنده‌ها با قوانین و مقررات و شیوه‌های عقد قرارداد و تبدیل پایان نامه‌ها و فرایند چاپ و نقش پاسخگوی طلاب و اساتید مدارس می‌باشد.

وی گفت: فروشگاه تخصصی زن و خانواده بیش از ۴۴۰۰ عنوان کتاب دارد که هم به صورت حضوری و هم اینترنتی در اختیار علاقمندان قرار گرفته است. اگر در استان مکانی به عنوان فروشگاه باشد مرکز نشر هاجر آماده همکاری جهت تجهیز و راه‌اندازی آن با محوریت زن و خانواده و حجاب و عفاف که به عنوان منابع پایدار در مدارس لحاظ بشود.

مدیرعامل مرکز نشر هاجر افزود: در اپیکیشن‌ها تمامی کتاب ماقبل ۱۴۰۰ و بارگذاری شده است و ۱۸ عنوان کتاب درسی در این اپلیکیشن‌ها وجود دارد که خیلی مورد استقبال به علت عدم نیاز و یا عدم اطلاع رسانی نشده است.

شایان فر بیان کرد: نامه‌هایی که امضا می‌شود اگر مدیر مرکز صلاح بدانند و به مدارس ارجاع شود می‌توانند مدارس تک‌تک موضوعات را از مرکز نشر هاجر مطالبه نمایند.

وی افزود: استفاده از توانمندی طلاب در مراحل طراحی و آماده سازی، کارگروه کودک و نوجوان، راه‌اندازی خانه خلاق بررسی آثار در موضوعات زن و خانواده راه‌اندازی بخش بین‌الملل ارائه تسهیلات به طلاب خواهر جهت چاپ آثار ظرفیت مراکز پژوهشی در تولید آثار فاخر و ارزیابی آثار استفاده از شناسایی و پرورش طلاب و اساتید نویسنده با اولویت موضوع زن و خانواده موارد استفاده کرد.

مدیرعامل مرکز نشر هاجر بیان کرد: مقام معظم رهبری در دیدار زنان نخبه در سال ۱۳۹۰ بیان کردند امتیاز ویژه آثار که توسط خواهران انجام شده هم پژوهش و هم مکتوب که با توجه به سختی‌ها توانسته‌اند قلم فرسایی کنند و این آثار را خلق نمایند، کسانی که هم مادرند هم طلبه‌اند هم دانشجو و هم استاد و هم وظیفه همسری و خانه‌داری و تربیت فرزند را عهده دارند ارزش بسیار زیادی دارد. باید در تربیت طلاب و پژوهشگر و نویسنده سعی و تلاش بیشتری شود و این ها را به عنوان ظرفیت و توانمندی مدارس حوزه های علمیه خواهران معرفی نماییم.

شایان فر در پایان خاطرنشان کرد: مرکز نشر هاجر باید ظرفیت‌هایی به وجود آورد که آثار طلاب و اساتید را چاپ و به حوزه‌های علمیه معرفی شود. آثاری که چاپ می‌شود باید شأن و منزلت حوزه را حفظ نمایند، زیرا نام حوزه در آثار باعث اعتماد مردم می‌شود و با هدف توانمندی مطلوب اساتید و طلاب، دوره‌ها و کارگاه‌ها برای بهتر شدن آثار قابل چاپ و قابل استناد برای جامعه، توسط مرکز نشر هاجر برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha