به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران، حمید مجیدیمهر در جریان دیدار صمیمی حجتالاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی با هیأت داوران خواهران و برادران، متسابقین از کشورهای مختلف و اعضای کمیتههای ستاد برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن اظهار کرد: به همه متسابقین، گروه داوران، همراهان، مترجمان، عوامل اجرایی، مسئولان کمیته ها از سازمان اوقاف و امور خیریه و آموزش و پرورش عرض خیرمقدم دارم.
وی افزود: امروز به فضل خدا یکی دیگر از روزهای باشکوه در مسابقات را رقم میزنیم و شرکت کنندگانی از کشورهای مختلف بهترین اجراها را در صحنه مسابقات همچون روزهای گذشته ارائه میدهند.
رئیس ستاد برگزاری چهلمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن ابراز امیدواری کرد: بحمدالله فرآیند اجرایی و فنی مسابقات با مساعدت همه بخشهای ستاد اجرایی تا این لحظه به خوبی پیش رفته و البته هیچ برنامهای بی نقص نیست و ایرادات احتمالی شاید وجود داشته باشد.
مجیدیمهر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تعریف وقفهای جدید و نوین بیان کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه هماکنون در مسیر توسعه علم و دانش هم قرار دارد؛ یکی از مأموریتهای عُرفی که نسبت به این سازمان مطرح میشود، هدایت و سیاستگذاری در حوزه بقاع متبرکه، موقوفات و امامزادگان واجب التکریم است ولی امروز پیشرفتی که در حوزه شرکتهای دانش بنیان در سازمان اوقاف به ثبت میرسد خیلی چشمگیر و در بین وزارتخانههای دارای مسئولیت مستقیم نام سازمان اوقاف میدرخشد.
وی با اشاره به سرمایهگذاری سازمان اوقاف و امور خیریه در صنایع هایتک ادامه داد: این سازمان همچنین در زمینه تولید تجهیزات پیشرفته پزشکی به جد ورود پیدا کرده و در سالهای آینده خبرهای بسیار خوبی به ویژه در حوزه درمان سرطان به گوش میرسد.
رئیس ستاد برگزاری چهلمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن عنوان کرد: در حوزه پرورش آبزیان طرح بزرگ پرورش ماهی در قفس که یک تکنولوژی قوی میخواهد و مدعیان این عرصه هم موفق نشدند، سازمان اوقاف به این عرصه ورود کرده و بسیار هم موفق است؛ ورود به این عرصهها برای این است که نقش مؤثری در افزایش سهم تولید ناخالص ملی بدون تکیه بر نفت داشته باشیم.
۳۱۳/۱۷