مهتا صانعی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با بیان این که تعمق و دقت در بیانات و رهنمودهای امامین انقلاب به ما شاخصه های خوبی جهت شناخت و تبلیغ کاندیداهای اصلح ارایه می دهد، اظهار داشت: در اندک روزهای باقیمانده تا برگزاری انتخابات، لیست های مختلفی از سوی احزاب و جریان های مختلف سیاسی و اجتماعی و فرهنگی عرضه شده و می شود که باید برای بحث انتخاب کاندیدای اصلح بیش از هر چیزی به رهنمودهای و بیانات امام و رهبری در این عرصه توجه کنیم.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۲۹ بهمن ماه و در دیدار مردم استان آذربایجان شرقی بر لزوم انتخاب نامزدهای اصلح از سوی مردم تاکید کردند و با اشاره به این که هرکس از فیلتر شورای نگهبان عبور می کند صالح است، انتخاب صالح ترین را وظیفه هر فرد شرکت کننده در انتخابات دانستند.
وی گفت: تعهد و تخصص، کارآمدی و شایستگی، رعایت تقوا و اخلاق انتخاباتی، آشنا بودن با درد و مشکلات مردم و داشتن روحیه انقلابی و جهادی برای حل مشکلات کشور از جمله مهم ترین شاخصه ها و مؤلفه هایی است که در کلام امام راحل و مقام معظم رهبری در خصوص افراد اصلح مطرح است.
این فعال رسانه ای همچنین افزود: التزام به اسلام و شریعت ناب محمدی(ص) و نیز دغدغه مندی نسبت به اجرای احکام اسلامی از جمله شاخصه هایی است که به خصوص در کلام و رهنمود حضرت امام (ره) جایگاه ویژه ای دارد و مهم است که نماینده مجلس در ساختار جمهوری اسلامی، دغدغه دین و حاکمیت ارزش های الهی را داشته باشد.
وی گفت: بر اساس رهنمودهای و بیانات مقام معظم رهبری، عدم گرایش به دشمنان، عدم تمایل به دنیا و مادیات و دوری از جناح گرایی و حزب بازی به شکل مذموم آن از دیگر مؤلفه های کاندیدای اصلح به شمار می رود که باید به این موارد سلامت اخلاقی و اعتقادی را نیز افزود، کما این که حضرت آقا، در جایی تأکید می کنند که رکن اصلی برای یک نماینده تدین است
صانعی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب در یکی از سخنرانی های خویش نیز تأکید می کنند "بی دینی و بی تقوایی هرجا باشد، انسان را آسیب پذیر می کند. اگر در جای حسّاس باشد، آسیب پذیری آن بسیار گران تمام خواهد شد"
انتهای پیام