به گزارش خبرگزاری حوزه، نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در کنار توجه به جاذبههای هنری و بصری، به محتوا و ارتقای معرفتی مخاطبان و بازدیدکنندگان خود نیز توجهی ویژه دارد؛ در همین راستا بخشهای محتوایی متنوع و متعددی را تدارک دیده که «دشمنشناخت» ازجمله آنها است. بخش دشمنشناخت مبتنی بر ۱۲ محور پژوهشی در قالب ۴۵۰ تابلومقاله، عکس و پوستر در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم حضور پیدا کرده است. عباس حقخواه، مسئول محتوایی بخش دشمنشناخت درباره محورهای دوازدهگانه بخش، میگوید: محور اول شامل جنایات و کشتاری است که از ۵۰۰ سال پیش یعنی از زمان کریستف کلمب و با بردهداری آغاز شد. محور دوم ثروت اندوزی و زرسالاری را روایت میکند؛ محور سوم راوی تاریخ و دودمان این اقلیت و دروغها و افسانهسازی آنها است.
وی ادامه میدهد: رسانه و جریانسازی خبری، فرقهها و انشعابات صهیونیسم، فلسفهسازی و حکومت صهیونیسم، سازمانهای بینالمللیِ صهیونیستی، خانواده و فمینیسم، حوادث اخیر غزه و جنایات رژیم صهیونیستی و عصر امام خمینی(ره) از دیگر محورهای پژوهشی بخش دشمنشناخت است که هر یک میکوشد راوی واقعی از جنایات پیدا و پنهان صهیونیستها باشد.
حقخواه درباره ایده بخش دشمنشناخت، تصریح میکند: حدود ۱۰ سال پیش ایده یک کار پژوهشی در حوزه صهیونیزم شکل گرفت و گروه حنیف در حوزه صهیونیسمپژوهی فعالیت خود را آغاز کرد؛ پس از اتمام کارهای پژوهشی و تحقیقی، تصمیم بر آن شد تا به صورت مستند نمایشگاهی برگزار و این اقلیت جنایتکار را به جامعه معرفی کنیم.
وی میافزاید: متنهای پژوهشی به مخاطبان کمک میکند خودشان واقعیت را بخوانند و بسنجند.
مسئول محتوایی بخش دشمنشناخت با اشاره به تلاش گسترده صهیونیستها برای نفوذ در سبک زندگی و حتی خانهها ما بیان میکند: آنها میکوشند با جادوی رسانه و دروغ کار خود را پیش ببرند لذا باید با پژوهشهای کاربردی مقابل آنها ایستاد.
وی یادآور میشود: ویژهنامه بخش مشتمل بر محتوای تابلومقالات در روزهای پایانی نمایشگاه منتشر و توزیع میشود.
حق خواه با تاکید بر ضرورت آگاه سازی مردم، گفت: مردم ایران همه باید این مسائل را بدانند و نسبت به آن آگاه باشند تا روحیه مبارزه طلبی و تنفر از اسرائیل و صهیونیست بیشتر و بیشتر شود.
وی با اشاره به بیانات امام راحل (ره) درخصوص نابودی اسرائیل غاصب گفت: امام خمینی فرمودند:« هر کس یک سطل آب بریزد، رژیم صهیونیستی را آب خواهد برد.»