یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ |۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 3, 2024
ماندگاری

حوزه/ سخنران محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه ماه رمضان ماه ذکر است و خداوند کسی که متصل به ذکر شود را از انحرافات حفظ می‌کند، گفت: روزه‌گرفتن اول، وسط و آخر هر ماه، قرائت روزانه قرآن، سحرخیزی و استغفار قبل از اذان صبح، حضور در مسجد و نماز جماعت، خیر رساندن به مردم و توسل به اهل‌بیت (ع) راهکارهایی است که باعث می‌شود بقیه ایام سال هم مانند ماه رمضان تبدیل به ذکر شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدمهدی ماندگاری شب گذشته در سخنرانی معارفی حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) که فرمودند اگر مردم می‌دانستند در ماه رمضان چه امتیازاتی خدا برای آنها قرار داده از خدا می‌خواستند همه سال ماه رمضان باشد، اظهار کرد: ماه رمضان ماه ذکر است؛ زیرا هر چیزی که متصل به خداوند شود تبدیل به ذکر می‌شود و خداوند تضمین کرده ذکر خود را حفظ کند.

وی با بیان اینکه انسان‌ها موجودات منفعت‌طلبی هستند، افزود: خداوند فقط می‌خواهد به ما بیاموزد که منافع دنیا فقط منافع مادی نیست؛ بلکه باید معنوی را هم ببینیم و به فکر کسب منافع معنوی خود نیز باشیم.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه دنیا میدان مسابقه و امتحان است تا مشخص شود چه کسی خوب عمل می‌کند، گفت: اگر ما به ذکر خداوند متصل شویم خداوند ما را از انحرافات و تبعیت از شیطان حفظ می‌کند و ماه رمضان ماهی است که مردم متصل به ذکر خدا از طریق قرآن، توسل، استغفار، نماز و خیرات می‌شوند.

وی بسیاری از ترس‌های انسان را نوعی انحراف فکری ناشی از ندیدن خداوند در زندگی دانست و خاطرنشان کرد: اگر در ازدواج و دیگر مسائل زندگی یک نفر بگوید من تو را پشتیبانی می‌کنم دلگرم می‌شویم؛ ولی وقتی خدا گفته ازدواج کنید و فرزند بیاورید من شما را پشتیبانی می‌کنم او را نمی‌بینیم و لذا می‌ترسیم بنابراین ترس از ازدواج و فرزندآوری به‌خاطر ندیدن خدا در زندگی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ماندگاری با بیان اینکه خداوند می‌گوید اگر متصل به ذکر شوید نمی‌گذارم انحراف پیدا کنید، افزود: انحراف فکری، عملی و شخصیتی انواع انحراف است که گریبان‌گیر ما انسان‌ها است و اگر می‌خواهیم از این انحرافات نجات پیدا کنیم باید متصل به ذکر خداوند شویم و ماه رمضان ماه ذکر و اتصال مردم به ذکر است و به همین خاطر است که آمار دزدی، جنایت و گناه در ماه رمضان کاهش می‌یابد.

وی به چند راهکار تداوم برکات ماه رمضان در بقیه ماه‌های سال اشاره کرد و افزود: اولین کار این است که پیامبر (ص) فرمودند هر کس روزهای اول، وسط و آخر ماه را روزه بگیرد؛ مانند این است که همه ماه را روزه گرفته است؛ دومین عمل قرائت روزانه قرآن در خانه، سومین کار سحرخیزی و استغفار قبل از اذان صبح و عمل چهارم حضور در مساجد و شرکت در نماز جماعت است.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت ادامه داد: یکی از زیبایی‌های ماه رمضان این است که مردم اهل خدمت می‌شوند و دوست دارند به مردم افطاری بدهند؛ بنابراین اگر ما در هر زمان و مکان به مخلوقات خدا خدمت کنیم خداوند هم به ما خدمت می‌کند و خوب است که اهل توسل به اهل‌بیت علیهم‌السلام باشیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha