به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجتالاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابیفرد امام جمعه موقت تهران در خطبههای نماز عبادی-سیاسی این هفتهی پایتخت، با اشاره عملیات وعده صادق، اظهار داشت: در فضای جنگ شناختی، رسانهها و روایتها وضعیت میدان را تعریف میکنند؛ حماسهی وعده صادق بیش از هر حماسه دیگری نیازمند روایت فتح است. فرماندهی مقتدر سپاه تصریح کرد که این عملیات میتوانست بسیار گسترده باشد ولی ما عملیات محدودی را در اندازه شرارت دشمن انجام دادیم. اما از نگاه تحلیلگران نظامی، این عملیات بسیار گسترده بوده است؛ دنیای غرب این عملیات را آغاز تحول بنیادین در منطقه و معادلات سیاسی و نظامی تعریف میکند.
امام جمعه موقت تهران خاطر نشان کرد: ایران در این عملیات محدود، قدرت فرماندهی خود را در هدایت پیچیدهترین، گستردهترین و پیشرفتهترین عملیات پهپادی و موشکی در بالاترین سطح از دقت به نمایش گذاشت. صهیونیستها که با عملیات طوفانالاقصی اولین شکست اطلاعاتی، امنیتی و نظامی بزرگ را تجربه کرده بودند، با اشتباه محاسباتی در حملهی موشکی به کنسولگری ایران که در حقیقت بخشی از خاک ایران است، با عملیات پیروزمندانهی وعده صادق در سوگ فروریختن تار و پور افسانهی شکستناپذیریشان نشستند.
حجتالاسلام والمسلمین ابوترابیفرد گفت: عصر جدیدی در منطقه آغاز شده که بازیگران اصلی آن پیروان پیامبراعظم(ص)، ملل شجاع و مقتدر امت اسلام و ستون فقرات آن نیز محور مقاومت است. نیروهای مسلح کشور و فرماندهی مقتدر نیروی هوافضای سپاه با استفاده از تعداد محدودی از نسلهای قدیمی پهپادها، موشکهای کروز و بالستیک با کلاهک بارشی موفق شدند با تاکتیکهای نوین و پیچیده پرتابهای خود را از دیوارههای آتش هشتلایه آمریکا و متحدین او و چهارلایحهی اسرائیل عبور داده و به اهداف تعیینشده اصابت دهند.
وی تصریح کرد: این کار بزرگ فرزندان سلحشور امام(ره) و بازوان قدرتمند فرماندهی نیروهای مسلح، رهبر معظم انقلاب است. به گزارش شبکهی الجزیره، "اسرائیل موفق به سرنگونی موشکها و پهپادهای ایران نشد". پرندههایی که رهگیری شدند، به لطف سامانههای آمریکا و متحدین او بود.
خطیب جمعه پایتخت بیان کرد: موشکهایی که با هدف اصابت به هدف شلیک شد، با حجمی بالاتر از انتظار به اهداف تعیینشده دقیقاً اصابت کرد. این عملیات اثبات کرد ایران میتواند هر نقطه از عمق سرزمینهای اشتغالی را هدف قرار داده و رژیم متجاوز و کودکش صهیونیستی را تنبیه کند.
حجتالاسلام والمسلمین ابوترابیفرد گفت: از نگاه کارشناسان غربی، فکر و خیالِ پاسخ سختترِ ایران نقش مهمی در ایجاد تزلزل در اسرائیل برای عملیات هجوم جدی علیه ایران داشت. پاسخ ایران به اسرائیل یک اقدام راهبردی، استراتژیک و دارای ابعاد گستردهی دفاعی، نظامی، امنیتی، سیاسی، اقتصاد و حتی حقوقی است.
وی با بیان اینکه از نظر کارشناسان و تحلیلگران نظامی، پیامدهای میانمدت و بلندمدتی برای این عملیات متصور است، این پیامدها را اینگونه شمرد و یادآور شد: اولاً؛ این عملیات ترکیبی نگاه تمامی قدرتهای کوچک و بزرگ را معطوف به خود کرد و علاوه بر دستیابی به تمام اهدافِ تعریفشده، بهعنوان یک رزمایش بزرگِ فرا مرزی تجربههای ارزشمندی را برای ساختار دفاعی کشور و محور مقاومت ایجاد کرد.
امام جمعه موقت تهران عنوان کرد: ثانیاً؛ اقدام دفاعی ایران با کاهش اعتبار بازدارندگی کشورهای غربی، ضریب امنیتی کشور، منطقه و محور مقاومت را ارتقا داد. به بیان رئیس بخش خاورمیانه اندیشکده هاتسون "این رخداد به معنای شکست آمریکا در بازدارندگی بود."
حجتالاسلام والمسلمین ابوترابیفرد گفت: ثالثاً؛ به اذعان کارشناسان نظامی، این عملیات نمونهی برجستهای از شاهکار نبرد فضایی چندلایه بود که برتری ایران را در طراحی، فرماندهی، مدیریت میدان و انهدام اهداف خود به نمایش گذاشت. عملیاتی که هزینهی بیش از ۳ میلیارد دلاری را برای رژیم صهیونیستی و متحدان او در بر داشت.
وی تصریح کرد: رابعاً؛ شناسایی قابلیتهای دفاعی و نظامی رژیم صهیونیستی و متحدانش در میدانی رخ داد که نقش تعیینکنندهای در ارتقای ظرفیت تهران و محور مقاومت ایفا میکند.
خطیب جمعه تهران بیان کرد: خامساً؛ در بُعد سیاست داخلی، این عملیات تلاش دشمن در حوزه جنگ شناختی برای اعتمادزدایی، ایجاد شکاف اجتماعی، تحمیل تفکر ناامیدی و ناکارآمدی، نادیدهگرفتن پیشرفتهای انقلاب و تخریب واقعیت را با چالش مواجه کرد.
حجتالاسلام والمسلمین ابوترابیفرد اظهار داشت: سادساً؛ وعده صادق، یک فرصت استثنایی برای ارائه گوشهای از توانمندیهای کشور در زمینه تولید فناوریهای نظامی بهویژه صنایع هوا و فضا بود که میتواند در حوزه خلق ثروت نقش تعیینکنندهای داشته باشد.
وی با برشمردن پیامهای این عملیات خاطر نشان کرد: اولاً؛ در راهبرد دفاعی ایران، توسعه و گسترش جنگ تعریف نشده است؛ ایران برای ارتقای امنیت بهویژه در منطقه، کشورهای اسلامی و همسایگان اهمیت بسیاری قائل است و ارتقای امنیت را به ارتقای سطح بازدارندگی میداند.
امام جمعه وقت تهران اضافه کرد: ثانیاً؛ هر قدرتی علیه ایران اقدام کند، با پاسخ سخت مواجه خواهد شد و هیچ مماشاتی در کار نیست.
حجتالاسلام والمسلمین ابوترابیفرد ادامه داد: ثالثاً، آمریکا و متحدین غربی او از شکستهای خود در افغانستان، عراق، سوریه، یمن، جنگ هشتساله و تحریمهای طولانی علیه ایران درس بگیرند و با نگاه درسآموزی به تغییر معادلات سیاسی و نظامی در منطقه و شکستهای خفتبار رژیم اسرائیل، در راهبرد سیاسی و نظامی خود تجدید نظر کنند؛ خطاهای محاسباتی گذشته را تکرار نکنند. صدها میلیارد دلار هزینه، جنایت علیه ملل منطقه اعم از مسلمانان، مسیحیان و یهودیان چه دستاوردی برای غرب داشته است؟
وی افزود: رابعاً؛ تنها راهبرد برای امنیت منطقه، فراخوان مردم شریف فلسطین و تشکیل یک حکومت مستقل فلسطینی با مراجعه به آرای فلسطینیان اعم از مسلمانان، مسیحیان و یهودیان است.
امام جمعه موقت تهران در ادامه خطاب به جوانان و نوجوانان بیان کرد: این پیشرفتهای گستردهی فناوریهای نوین بهدست توانای چهرههای علمی و دانشگاهیان و هدایت رهبر انقلاب در شرایطی بهدست آمده که نظام جمهوری اسلامی بهدلیل استقلالطلبی و شعار «نه غربی و نه شرقی» در شدیدترین تحریمهای بینالمللی قرار داشته و با استفاده از ظرفیت متخصصان داخلی به این جایگاه رسیده و با تقویت خودباوری، امید و تحکیم وحدت ملی میتوان بر چالشهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی پیروز شد و ایران را در جایگاهی دیگری از قدرت مشاهده کرد.
حجتالاسلام والمسلمین ابوترابیفرد ابراز امیدواری کرد با نگاه درست به این ظرفیت و تلاش ارشد نظامی کشور برای ارتقای بازدارندگی دفاعی، ایرانِ مقتدر از همهی چالشها با قدرت عبور کند.
بر اساس این گزارش، وی در ابتدای سخنان خود ضمن تسلیت شهادت امام صادق(ع) به روز بزرگداشت معلم اشاره و بیان کرد: معلم ستون فقرات نهاد آموزش و پرورش است؛ امیدوارم دولت جایگاه معلمان را در منزلت شایستهی آنان تعریف کند.
وی افزود: جامعه اسلامی در حال تحصیل و یا تدریس و انتقال علم و معارف به دیگران است؛ امیدوارم با الهام از استاد شهید مطهری در این زمینه گام برداریم.
خطیب جمعه تهران با قدردانی از دولت برای برگزاری اجلاس بینالمللی ایران و آفریقا که هفتهی گذشته در تهران برپا شد، گفت: نیاز است که دبیرخانهی این اجلاس برای پیگیری تصمیمات تشکیل شود. بر اساس گزارش بانک بینالمللی پول، بین ۱۰ کشوری که سال ۲۰۲۳ میلادی بالاترین شتاب در رشد اقتصادی داشتهاند، شش کشور آفریقایی قرار دارند؛ تحکیم رابطه با این قاره ضرورت است.
انتهای پیام/
نظر شما