شنبه ۹ تیر ۱۴۰۳ |۲۲ ذیحجهٔ ۱۴۴۵ | Jun 29, 2024
همایش انتخاباتی

حوزه/ عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: رئیس جمهوری که قرار است انتخاب شود و سکان امور اجرایی کشور را در دست بگیرد ابتدا باید رابطه اش را با خدای متعال حل کرده باشد، دل در گرو نصرت الهی داشته باشد و همه همت او پیاده کردن دین خدا و دستورات الهی در جامعه باشد لذا اگر کسی چنین شرایطی را ندارد اساسا شایسته این مقام نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیت الله محمود رجبی در" نشست تبیینی انتخابات" که به همت ناحیه مقاومت بسیج امام حسین علیه السلام و با حضور سردار موحد فرمانده سپاه علی بن ابی طالب علیه السلام قم در تالار موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد در سخنانی گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران ادامه نظام حکمرانی پیامبر گرامی اسلام و امیرالمومنین علیه السلام است.

وی افزود: در روایت است کسی که ولایت را نپذیرد وارد دین نشده است لذا نمازی که فلاح و رستگاری است یا روزه ای که خدا گفته من پاداش او هستم، زکاتی که در قرآن به او تاکید شده و سایر فروع دین و دستورات الهی همه تنها با ولایت است که پذیرفته می شود.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه گفت: در زمان غیبت کبری خدای متعال لطف کرده و امام زمان عج هر ساله در موسم حج حاضر می شوند تا حج کامل شود لذا اگر شخصی ولایت را نپذیرد گرچه نماز بخواند، روزه بگیرد یا سایر عبادات را انجام بدهد اما بدون ولایت از او پذیرفته نمی شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان ساخت: وقتی می گویم جمهوری اسلامی، یعنی نظامی که خدای متعال آن را با مومنین تایید کرده است و طبق آیه قرآن، نقش و نصرت مردم هم تراز با نصرت الهی است لذا ما نیز در رشد، پیشرفت و صیانت از نظام اسلامی بسیار نقش آفرین هستیم و باید از آن مراقبت کنیم چرا که وظیفه سنگین رو دوش ماست و باید چندین برابر کار کنیم.

وی گفت: رئیس جمهوری که قرار است انتخاب شود و سکان امور اجرایی کشور را در دست بگیرد در ابتدا باید رابطه اش را با خدای متعال حل کرده باشد، دل در گرو نصرت او داشته باشد و همه همت او پیاده کردن دین خدا و دستورات الهی در جامعه باشد لذا اگر کسی چنین شرایطی را ندارد اساسا شایسته این مقام نیست.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه خاطر نشان ساخت: شرط اول رئیس جمهور صیانت و حفظ دستورات الهیست، رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی باید عداوت و مرزبندی خود با نظام استکبار را با شجاعت اعلام کند، اگر ما مدعی پیروی از قرآن کریم هستیم باید بدانیم که در قرآن تصریح شده است حضرت ابراهیم علیه السلام به صورت کاملا آشکار از دشمنان الهی اعلام برائت کرده بود چرا برخی ها می گویند این حرفها دشمن تراشی است؟ کفر و ایمان قابل جمع نیست، نمی توانیم بگوییم هم با خدا رابطه داشته باشیم و هم با استکبار.

وی افزود: رابطه با سیستم حکمرانی اسلامی نیز برای رئیس جمهور بسیار مهم است، زمان پیامبر، خود شخص پیامبر رئیس حکمرانی اسلامی بود و بعد از او امام معصوم و در زمان غیبت کبری نیز ولی فقیه رئیس حکمرانی اسلامی است، باید همان رابطه ای که با امام معصوم داریم را با ولی فقیه داشته باشیم و در مقام عمل نیز ثابت کرده باشیم. علامه مصباح(ره)، نایب ولیعصر(عج) بودن مقام معظم رهبری را قلبا باور داشتند و شهید حاج قاسم سلیمانی نیز تاکید می کردند که والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت بخیری، رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد. در قیامت خواهیم دید، مهمترین محور محاسبه این است.

آیت الله رجبی رابطه با مردم را از دیگر شرایط رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی دانست و گفت: رابطه با مردم به این معناست که بدانیم مردم ولی نعمت ما هستند و این سمت، یعنی بدانیم مسئولیتی برای خدمت بیشتر به مردم روی دوش ما آمده نه فرصتی برای چپاول آنان.

وی گفت: باید ریس جمهور احساس کند که مسئولیتی الهی روی دوش او است و هر چقدر می تواند بیشتر به بندگان خدا خدمت کند که اگر غیر این باشد رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی نیست.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با گرامیداشت یاد و نام شهدای خدمت به ویژه شهید آیت الله رئیسی تاکید کرد: شهید رئیسی به خوبی این ویژگی ها را داشتند و تا ایشان رئیس جمهور بود کسی از زندگی ساده و محقرانه خانواده او و مادرش اطلاعی نداشت.

وی گفت: هر یک از ما یک وظیفه فردی داریم و آن رای دادن است و یک وظیفه اجتماعی دیگر داریم و آن تشویق دیگران به رای دادن و حضور فعال برای مشارکت حداکثری مردم است، چرا که اگر این نظام و دین الهی تضعیف شود روزی در پیشگاه الهی مسئول خواهیم بود و باید پاسخگو باشیم.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان سخنان خود با بیان اینکه انتخابات از لحاظ دینی بسیار مهم است و کوتاهی در آن باعث می شود که در مقابل پیشگاه الهی بازخواست شویم ابراز داشت: نقش انتخابات در عرصه بین المللی نیز بسیار مهم است؛ در طول این سالهای بعد از انقلاب، هر بار که حضور مردم پای صندوق های رای پرشور بود لحن دشمنان ما نیز تغییر کرد و منافع ملت به خوبی تامین شد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • حسن IR ۱۹:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۵
    0 0
    بنطرم باید با تمام کشورهای دنیا چه شرقی و چه غربی بر اساس منافع ملی و احترام متقالل روابط دیپلماتیک و تجاری داشت
    • مگر IR ۱۴:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۶
      0 0
      مگر آنهایی که حاضر نیستند از عداوت و موضع استکباری دست بردارند و رابطه را وسیله ضربه قرار می دهند مثل شیطان اقبح آمریکا
  • Ali hosdini IR ۲۲:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۵
    0 0
    وظیفه حکومت بر قراری امنیت و عدالت واتحاد مردم برای دفاع از کشور وتجاوز خارجی وفضای آزاد با حقوق برابر و بهبود اقتصادی مردم است و رابطه حتی با روسیه و چین کمونیست هم اگر به صلاح مردم باشدخوب است و رابطه بر مبنای نوع عقیده مفهومی ندارد
  • رسول IR ۱۶:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۶
    0 0
    رابطه بر اساس منافع ملی و انتفاع دوجانبه امکان پدیرست که توسط کارشناسان خبره و دلسوز مشخص می شود
    • شرط IR ۱۷:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۸
      0 0
      شرط اول رابطه باور شيوه درست در مذاكره هست. متكبران و مستكبران با وجود روحيه استكباري قادر به برقراري رابطه متوازن نيستند، علاوه بر آن كه همين روحيه عملا مانع استنتاج منطقي و عقلاني از مذاكره مي شود، و طرف متكبر و مستكبر با كمال وقاحت به پیمان و عهد و توافقنامه پشت پا می زند، و نتیجه چیزی جز تحقیر مذاکره کننده ی با آنها نخواهد بود.
  • حسن IR ۲۲:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۷
    0 0
    بنظرم با توجه به شعار معروف نه شرقی و نه غربی که در سردر وزارت امور خارجه نقش بسته رابطه با کشورهای غربی و شرقی مجاز است و گرنه تنها ارتباط با کشورهای کمونیستی خلاف مصالح کشورست
  • صادق IR ۱۰:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۸
    0 0
    باید در رابطه با جگونگی داشتن روابط سیاسی و تجاری با دیگر کشورها علاوه بر دید کارشناسی نظر مردم را هم مورد توجه قرار داد جون انها هستند که بر مال و جان و اینده کشورشان تصمیم گیر اصلی هستند