پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
شش

معاون فرهنگی جامعة المصطفی افزود: جامعة المصطفی یکی از ثمرات پربار انقلاب است که با هویت دینی و حوزوی توانست در رشد و ارتقای علمی فرهنگی دینی مسلمانان جهان نقش آفرینی کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین صالح در مراسم اختتامیه نوزدهمین المپیاد قرآن و حدیث المصطفی، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران با مبانی برخواسته از قرآن کریم زمینه ساز احیای معارف قرآنی در میان توده های مسلمان و جامعه انسانی در سطح جهان گردید.

وی با بیان این که معمار کبیر انقلاب، نهضت اسلامی را براساس مبانی برخواسته از قرآن بنا نهاد، تصریح کرد: امروز انقلاب اسلامی در سی و پنجمین سالگرد همچنان بالنده و الهام بخش برای ملل مسلمان و توده های آزادی خواه عالم است.

معاون فرهنگی جامعة المصطفی افزود: جامعة المصطفی یکی از ثمرات پربار انقلاب است که با هویت دینی و حوزوی توانست در رشد و ارتقای علمی فرهنگی دینی مسلمانان جهان نقش آفرینی کند.

حجت الاسلام والمسلمین صالح یکی از اساسی ترین رسالت جامعة المصطفی را ابلاغ پیام قرآن و اهل بیت(ع) در عرصه بین الملل عنوان کرد و گفت: امروز این نهاد بین المللی با تربیت مبلغان قرآنی پرچمدار نهضت قرآن و زمینه ساز بازگشت ملت های مسلمان به روح قرآنی در جهان بوده است.

وی تصریح کرد: تربیت هزاران مفسر، حافظ و قاری قرآن و تاسیس صدها دارالقرآن و موسسات فرهنگی گویای حرکت جامعه المصطفی در سطح بین المللمی می باشد.

معاون فرهنگی جامعة المصطفی با اشاره به این که همه ساله المپیاد قرآن و حدیث در ایران و بیش از 40 کشور جهان برگزار می شود، ابراز داشت: هدف برگزاری این المپیاد بین المللی، توسعه فرهنگ قرآنی در عرصه بین الملل و توسعه تعمیق انس با قرآن در میان طلاب جامعة المصطفی و سایر مخاطبان است.

حجت الاسلام والمسلمین صالح افزود: همچنین اهتمام به ترویج فعالیت ها در حوزه حدیث، ادعیه و به ویژه انس با نهج البلاغه و صحیفه سجادیه از دیگر اهداف برگزاری المپیاد قرآن و حدیث است.

وی با اشاره به این که نوزدهمین المپیاد قرآن و حدیث با شعار قرآن و سبک زندگی برگزار شد اظهار داشت: بر اساس برنامه ده ساله ای که مسئولان برگزاری این المپیاد تدوین کرده اند، مجموعه طلاب المصطفی با کتب و تفاسیر آشنا می شوند که بخشی از این کتب به عنوان سرفصل مسابقات انتخاب می شود.

معاون فرهنگی جامعه المصطفی با بیان این که بیش از 12 هزار نفر با 84 ملیت از مدارس المصطفی در داخل و 36 کشور جهان برای شرکت در المپیاد قرآن و حدیث ثبت نام کردند، ابراز داشت: در بخش کتبی 1987 نفر و در بخش مفاهیم 875نفر حضور و آزمون دادند.

حجت الاسلام والمسلمین صالح افزود: در بخش آثار، 565 اثر مربوط به سبک زندگی و به پنج زبان دنیا ارزیابی شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ده نفر برتر از ده ملیت در هر یک از رشته های مختلف و در مجموع 53 نفر به مرحله نهایی راه پیدا کردند.

انتهای پیام/

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha