سارا جاهد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اردبیل، با اشاره به آثار اجتماعی احیای اندیشه و فرهنگ غدیر، اظهار داشت: یادآوری اندیشههای نبوی درباره آینده امت اسلامی، تلاوت مجدد آیات امامت در قرآن کریم، فریاد بلند نبوت در برابر تز شوم جدایی دین از سیاست از جمله پیامدهای اجتماعی احیای اندیشه غدیر است.
وی افزود: کار تشکیلاتی قوت فعالیت را چندین برابر میکند که البته لازم است برای رسیدن به چنین تشکیلاتی شیوههای لازم را آموخت و بدان عمل کرد.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه ثامنالحجج(ع) پارسآباد با بیان اینکه مسئله غدیر و ولایت و امامت ائمه اطهار(ع) یکی از امانات الهی است، گفت: هر کس به هر اندازه که قدرت دارد باید برای بزرگداشت فرهنگ غدیر تلاش و کوشش کند و بر طبق خواسته پیامبر اسلام باید این امانت را به همه عالم و نسلها شناسانده و هدفشان را به گوش همه برسانیم.
خانم جاهد به تشریح فعالیتهای مدرسه علمیه خواهران پارسآباد در نمایشگاه غدیریه پرداخت و بیان داشت: خدمات مشاوره خانواده به صورت نشستهای گروهی و مشاورههای فردی در موضوعهای مختلف، ارائه محصولات عفاف و حجاب، کار با کودکان و نوجوانان و ارائه بستههای فرهنگی متناسب با ایام غدیر از فعالیتهای خواهران طلبه در این نمایشگاه فرهنگی بود.
نظر شما