به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان؛ خانم بهاری، معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، هدف از طرح مصاحبه علمی طلاب را شناسایی و حمایت از طلاب با استعداد برای فعالیت در عرصههای پژوهشی و فرهنگی عنوان کرد.
وی گفت: منابع مصاحبه علمی در عرصه پژوهش و تبلیغ شامل دو درس از دروس اصلی آخرین مقطع تحصیلی اتمام یافته یا دروس اصلی مقطع جاری است که در دورههای عمومی یکی از آنها از میان فقه و اصول و دیگری از بین دروس فلسفه، کلام، تفسیر و حدیث به انتخاب طلبه و در رشتههای تخصصی یکی از آنها از میان فقه و اصول و دیگری از بین دروس اصلی آن رشته به انتخاب طلبه است.
خانم بهاری اظهار کرد: مبلغین و پژوهشگران شرکت کننده در صورت قبولی در مصاحبه علمی، به مصاحبه تخصصی دعوت خواهند شد.
وی اظهار کرد: مصاحبه تخصصی عرصه تبلیغ، سنجشی است که با هدف شناسایی صلاحیت های علمی و توان و مهارت تبلیغی و فرهنگی طلبه انجام میشود. در این مصاحبه، با محور قرار گرفتن یکی از فعالیتهای تبلیغی معتبر بر اساس دستورالعمل احراز استعدادبرتر در عرصۀ تبلیغ و امورفرهنگی، صلاحیت ها و توان و مهارت تبلیغی و فرهنگی واجدین شرایط این عرصه با توجه به فعالیتهای صورت گرفته سنجیده میشود.
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان اصفهان گفت: مصاحبه تخصصی عرصه پژوهش با هدف شناسایی صلاحیتهای علمی و توان و مهارت پژوهشی ناظر به فعالیتهای ارائه شده انجام میشود. در این مصاحبه یکی از فعالیتهای پژوهشی مکتوب طلبه، محور مصاحبه قرار میگیرد.