جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
جایزه جهانی شهید صدر

آیین پایانی نخستین دوره جایزه جهانی صدر با تجلیل از برگزیدگان و گرامی داشت دو چهره شاخص علوم انسانی- اسلامی، پنجم مهرماه به میزبانی شهرمقدس قم برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در قم، ا آیین اختتامیه جایزه جهانی صدر که روز پنج‌شنبه، پنجم مهرماه ساعت 9 صبح در سالن همایش‌های مدرسه علمیه امام کاظم(ع) قم برگزار می‌شود، با سخنرانی مسئولان فرهنگی و همچنین نظریه پردازان و اندیشمندان حوزه علوم اسلامی همراه خواهد بود.

حجت الاسلام یحیی جهانگیری دبیر جایزه جهانی صدر در این باره گفت: در آیین اختتامیه از افراد منتخب در سطوح برگزیده، شایسته تقدیر، شایسته تحسین و برنده جایزه ویژه تجلیل می‌شود. جایزه ویژه امسال به بررسی آثار و فعالیت‌های شهید صدر اختصاص یافته است. در این روز گرامی داشت دو چهره شاخص که در تولید علوم انسانی- اسلامی و توزیع بین‌المللی آن نقش مهمی داشته‌اند نیز برگزار می‌شود.

او یکی از مهم‌ترین اهداف در برگزاری این جایزه را تلاش برای الگوسازی و تکریم چهره‌های فعال و اثرگذار در عرصه علوم انسانی-اسلامی خواند و گفت: هدف اصلی‌ از برپایی این جایزه کمک به شکل گیری یک روند جهانی اندیشی در حوزه مذکور و جریان سازی برای صادرات تولیدات مرتبط با آن است. با چنین نگاهی از افراد منتخب برای سفر به دیگر کشورها و ترویج نظریات آنان حمایت می شود و آثار منتخب نیز ترجمه خواهند شد.

جهانگیری درباره دیگر برنامه های جنبی این مراسم افزود: در روز اختتامیه شاهد رونمایی از کتابی با عنوان «صدر دانش» خواهیم بود؛ این کتاب نخستین اثری است که در کشورمان با محور اهدافی که در جایزه صدر دنبال می‌شود تالیف و منتشر شده است. در این کتاب به چرایی ضرورت تولید علوم انسانی-اسلامی و صادرات آن به دیگر نقاط جهان پرداخته شده است.

بزرگ‌ترین جایزه در حوزه علوم انسانی-اسلامی

دبیر جایزه صدر با اشاره به اهمیت جایزه جهانی صدر گفت: این جایزه، بزرگ ترین رویداد رقابتی در حوزه علوم انسانی- اسلامی است. در واقع تا به امروز شاهد برپایی هیچ جایزه ای در این گستره و با محور صادرات علوم انسانی- اسلامی نبوده ایم.

آثار ارسالی به دبیرخانه این جایزه در هشت بخش اخلاق و عرفان، فقه و اصول و حقوق، فلسفه و کلام و دین پژوهی، تفسیر و علوم قرآن و حدیث، سیره و تاریخ و تمدن اسلامی، تعلیم و تربیت و روانشناسی اسلامی، مطالعات اسلامی خانواده و جنسیت، علوم سیاسی اسلامی و علوم اجتماعی اسلامی، مدیریت و حکمرانی اسلامی و اقتصاد اسلامی بررسی شده اند.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha