به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین عبدالامیر خطاط در جلسه مدیران مدارس علمیه اصفهان ضمن تبریک ایام هفته دفاع مقدس اظهار داشت: شرایط در دوران دفاع مقدس گاهی شرایط دشواری می شد، شرایطی مانند عملیات های محرم و رمضان، که خردکننده و شکننده و با برخی تحلیل ها ناامید کننده بود، اما پس از آن با عملیات کربلای ۵، آن عظمت و شکوه رقم خورد.
وی افزود: سقوط خرمشهر در پایان به فتح آن منجر شد، اما این سقوط دردآور و آزاردهنده نیز بود و در عین حال بر اثر صبر، مقاومت و ایمان به آیات قرآن و دستور خداوند متعال به صبر که "ان وعده الله حق" این پیروزی محقق شد.
جانشین مدیر مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان با بیان این که در اثنای جنگ، برخی نیز تحلیل اشتباه می دهند گفت: عده ای نیز متزلزل هستند و تحلیل های آنها تحلیل های مادی است، لذا قرآن کریم می فرماید: " فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ وَلَا یَسْتَخِفَّنَّکَ الَّذِینَ لَا یُوقِنُونَ "یعنی عده ای امدادهای الهی و عنایات پروردگار متعال را باور ندارند و در تحلیل های خود نمی آورند و طبیعی است که آنها ناامید می شوند، اما افرادی که امید به رحمت خدای متعال دارند هیچ گاه ایمان خود را متزلزل نمی کنند.
وی با تاکید بر صبر و شکیبایی ملت ایران در هشت سال دفاع مقدس تصریح کرد: تحمل آن دشواری ها سبب شد اکنون سر خود را در برابر همه عالم بالا گیریم و به آن مقاومت ها افتخار می کنیم، هم چنان که امیرمومنان(ع) نیز می فرماید: "نتیجه جهاد و مقاومت، عزت و اقتدار است".
حجت الاسلام خطاط به نقش اثرگذار ایران در منطقه و جهان اشاره کرد و گفت: آن مقاومت ها و فداکاری ها امروز توانسته است ایران را به عنوان یک مرکز ثقل در منطقه و بلکه در جهان تبدیل کند و با شرایطی که بر منطقه حاکم شده یکی از مسائل مهمی که ذهن همه را درگیر کرده، اقتدار، حمایت و پشتیبانی ایران است.
وی خاطر نشان کرد: تلاویو بر خلاف تمام تصوراتی که می رفت مورد اصابت موشک قرار گرفت و افرادی که به اسراییل سفر می کردند، اگر شرایط هم چنان ادامه یابد ترجیح می دهند که اسراییل را با گروه نظامی آن تنها بگذارند و رها کنند.
جانشین مدیر مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان عنوان کرد: ما هشت سال جنگ تحمیلی را به نام دفاع مقدس لقب می دهیم، چرا که زمانی که به روایات توجه می کنیم، مشاهده می کنیم که خود مسئله دفاع، مقدس است، یعنی حتی اگر در مظلمه شخصی، فردی از خود دفاع کرد و جان داد، قداست دارد و شهید است، لذا این مسئله در دفاع از مرز و بوم و آن هم تحت رهبری یک مرجع تقلید و نماینده امام زمان(عج) جای خود را دارد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به شروع سال تحصیلی حوزه علمیه نکاتی را یادآور شد و افزود: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب، برای جلسه آینده هوش مصنوعی و کاربرد آن در علوم دینی و در مدیریت و آسیب ها و فرصت هایی را که فراهم می کند بررسی خواهد شد.
حجت الاسلام خطاط با تاکید بر مسئله پذیرش و روند رو به رشد آن در سال جاری تصریح کرد: از سال ۱۴۰۱ سیر پذیرش در حوزه های علمیه روند صعودی پیدا کرد و رشد بیش از ۵۰ درصدی یافت.
وی حضور مدیران مدارس علمیه در بین طلاب را امری ضروری با توجه به شرایط زمانه عنوان کرد و ادامه داد: امسال پذیرش بسیار متفاوت بود و حتی برخی مدارس که تعطیل بودند فعالیت های آنها شروع شد.
جانشین مدیر مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان خاطر نشان کرد: شرایط کنونی شرایط خوبی است و افرادی که پذیرش می شوند حتی از نظر کیفیت نیز متفاوت هستند.
وی اکتفا نکردن به اطلاعیه و استفاده از روش های متنوع اطلاع رسانی و جذب طلبه را در افزایش پذیرش موثر دانست و گفت: مدیران مدارس علمیه بخشی از کار را به پذیرش اختصاص دهند و تنها به اطلاعیه ها اکتفا نکنند، زیرا این کار، انتخاب مسیر و سرنوشت است و گاهی حتی نیاز است با خانواده ها، جلساتی داشته باشیم و از هم اکنون جریان پذیرش جدی گرفته شود.
حجت الاسلام خطاط ارتباط صمیمی با اساتید و طلاب را از اهم فعالیت های مدیران مدارس علمیه بیان کرد و افزود: یکی از مسائل دیگری که به نظر می رسد مدیران مدارس باید توجه داشته باشند ارتباط صمیمی با طلاب است، چرا که دیگر شرایط فرق کرده است و باید با طلاب همنشین شد و ارتباط صمیمی گرفت و هم چنین با اساتید نیز باید یک ارتباط صمیمی داشت و از آنها تجلیل نمود و تقاضای ما این است که روش ارتباط صمیمی با طلاب و اساتید را مدنظر داشته باشید.
انتهای پیام