به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین حسین رحیمیان مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه های علمیه کشور از خانه طلاب جوان قم بازدید کرد.
مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزههای علمیه با اشاره با سابقه تاریخی محدود فعالیتهای گروهی در حوزههای علمیه ابراز داشت: در گذشته کار جمعی در حوزه علمیه به صورت فراگیر وجود نداشته است و تنها نمونههای محدودی مانند جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، مجله مکتب اسلام و مجله مکتب تشیع وجود داشته است.
وی با تأکید بر اهمیت تقویت احساس هویت در طلاب، اظهار داشت: از ضروری ترین مسائلی که باید به آن بپردازیم، پرداختن به خود طلبههاست. عدم احساس هویت، نگرانی نسبت به آینده و دغدغه نسبت به اشتغال، یکی از مشکلات و معضلات حوزه ما به خصوص نسبت به نسل جوان است.
حجت الاسلام رحیمیان ضمن ابراز تأسف از کاهش نسبی آمار طلاب جدید الورود و با اشاره به نگرانیهای اقتصادی بدنه طلاب، خاطر نشان کرد: این مسئله باید به شکل جدی مورد بررسی قرار گیرد. اگر این کار صورت بگیرد میتواند آینده حوزه و نسل جوان حوزه را از بحرانها حفظ کند و نجات دهد.
وی با اشاره به لزوم حمایت مسئولین حوزوی از تشکلهای جهادی حوزه علمیه بیان داشت: مسئولین موظفاند نسبت به مجموعه شما و مجموعههای مشابه هر حمایتی که میتوانند انجام دهند.
معرفی نمونههایی مثل امام خمینی به نسل جدید حوزه یک ضرورت است
رئیس هیئت مدیره مرکز خدمات حوزههای علمیه خطاب به فعالین تشکل خانه طلاب جوان قم افزود: راهی که تحت عنوان معرفی امام خمینی( قدسسره) به عنوان الگو در پیش گرفتهاید، خیلی خوب است. معرفی نمونههایی مثل امام و علامه طباطبائی به نسل جدید حوزه، یک ضرورت است.
وی ادامه داد: انسان افسوس میخورد که علی رغم اینکه امام خمینی چه انسان بزرگ و جامع و فداکاری بوده است، ولی به گونهای مورد نقد قرار میگیرد که گویا مشکلات امروز جامعه ما از اوست.
مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزههای علمیه در پایان ابراز داشت: إنشاءالله این گروه از معدود گروههایی است که به سبب اخلاص، بیش از آنچه که خودتان فکر میکنید برای حوزه و جامعه اسلامی ما فواید داشته باشد.
شایان ذکر است در ابتدای این بازدید، گزارشی از فعالیتها، برنامهها، ظرفیتها و نیازهای خانه طلاب جوان توسط مسئولین و فعالین بخشهای مختلف این تشکل در محورهای برگزاری اردوهای تبیینی، اردوهای جهادی، نشریات، هنر و رسانه، تبلیغ و فضای مجازی، پایان نامهها و پایگاه هدایت علمی تربیتی، ارائه شد.
گفتنی است؛ خانه طلاب جوان قم از سال 1388 با هدف «توسعه و بسط امامت و ولایت برای ایجاد جریانهای انقلابی در جهت ساختن دولت اسلامی و کمک به جریان انقلاب اسلامی از طریق دو روش الگوسازی و گفتمان سازی» شکل گرفته است.