به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام محسن صبوری فیروزآبادی در خطبه اول نماز جمعه و در ادامه بحث پیرامون فضائل اخلاقی به تبیین ویژگی های اخلاقی سید مقاومت شهید سیدحسن نصرالله پرداخت.
وی ضمن گرامی داشت چهلمین روز شهادت این مرد بزرگ الهی، پیام تسلیت امام خامنه ای (حفظه الله) را مشتمل بر توصیفات بلندی از ایشان دانست.
حجت الاسلام صبوری فیروزآبادی بیان داشت: تعابیری همچون مجاهد کبیر، پرچمدار مقاومت در منطقه، عالم بافضیلت دینی، رهبر مدبر سیاسی، شخصیتی با عظمت برای دنیای اسلام، پرچمداری برجسته برای جبهه مقاومت، رهبری کم نظیر برای حزب الله لبنان، سید مقاومت و نصرالله بزرگ همه این تعابیر نشان دهنده ابعاد مختلف شخصیت این مرد الهی است.
وی با اشاره به میلاد مسعود عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری (س) این بانوی بزرگ اسلام را الگوی بزرگ مقاومت در برابر طاغوت ها و مستکبرین دانسته و به بیان بخشی از خطبه های دشمن شکن ایشان در مجلس شام پرداخت؛ آنجا که خطاب به یزید شکست او را در رسیدن به اهدافش یادآور شده و فرمود: «هر حیله ای داری به کار بگیر و هر تلاشی می توانی انجام بده و نهایت کوشش خود را به نمایش بگذار! اما بدان که به خدا سوگند که تو هرگز نمی توانی یاد و نام ما را محو نمایی و یا وحی و مکتب ما را نابود کنی و تو هرگز پایان ما را نخواهی دید و ننگ این اقدامات پلید تو برایت ابدی خواهد شد.»
امام جمعه کهک در ابتدای خطبه دوم نماز جمعه این هفته با اشاره به توقیف دارایی های ایران در تاریخ ۲۲ آبان ۱۳۵۸ خاطرنشان کرد: در این تاریخ و در ماه های اولیه پیروزی انقلاب اسلامی، دولت آمریکا با تصمیم جیمی کارتر مبنی بر عدم خرید نفت از ایران و مسدود کردن داراییهای ایران موافقت کرد.
وی بیان داشت: این رفتار ظالمانه آغازی بود برای فشارهای اقتصادی آمریکا بر مردم ایران که بعدها با تحریم های متعدد تداوم پیدا کرد که همه اینها نشان دهنده عمق کینه و دشمنی رژیم مستکبر آمریکا با ملت ایران است.
حجت الاسلام صبوری فیروزآبادی در بخش پایانی خطبه های نماز جمعه با اشاره به روز کتاب و کتابخوانی در ۲۴ آبان خاطرنشان کرد: متاسفانه وضعیت کتابخوانی در میان اقشار مختلف کشور وضعیت مناسبی ندارد لذا رهبر فرزانه انقلاب همواره بر مساله کتابخوانی به ویژه خواندن کتابها و آثار فکری شهید مطهری (ره) تاکید فرموده اند. ایشان در نقطه ای می فرمایند: «حقیقتاً محصول بسیار عظیم و باارزشی از شهید مطهری در اختیار ماست و باید آثار این استاد گرانقدر را، که با فکر والای خود به جامعهی فکری ما اهدا کرده است، بهدرستی دریافت کرد و آن را آموخت. من احساس میکنم هنوز در جامعهی ما جوانان، روشنفکران، نویسندگان، دانشگاهیان و روحانیونی هستند که آثار فکری شهید مطهری را بهطور کامل نخوانده و یا مورد تأمل قرار ندادهاند. پس اقدام اول این است که ما آثار این فیلسوف بزرگ را مورد تأمل و استفاده قرار دهیم».
وی در پایان از برنامه ریزی منسجم نهادهای فرهنگی شهرستان جهت مطالعه کتابهای شهید مطهری در مدارس، مساجد و حلقه های صالحین در آینده نزدیک خبر داد.
انتهای پیام