به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام رضا عزتزمانی، معاون فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی از شروع سومین دوره «مهرواره بانور» خبر داد و گفت: مهرواره بانور در دو دوره قبلی برگزاری تمرکز جدی روی بانوان کنشگر در فضای اجتماعی محلات در سراسر کشور با محوریت مساجد داشته و دهها هزار بانو در دو دوره برگزاری این مهرواره با محوریت مساجد، اقدام به کنشگریهای مؤثر اجتماعی و حل مسائل هممحلهایها در سطح کشور کردند.
وی ادامه داد: در دور تازه «مهرواره بانور» سعی کردیم تمرکز اصلیمان را روی حمایت از کنشگریهای موثر رسانهای در سطح محلهها قرار دهیم. بانوان میتوانند با کنشگریهای موثر رسانهای در صفحه شخصی خود یا با ایجاد ریزرسانههایی در فضای مجازی در سطح محله خود اثرگذار باشند و روایت خلق کنند. این مهمترین موضوع سومین دوره «مهرواره بانور» است.
معاون فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اختصاص این مهرواره به بانوان در سطح کشور، خاطرنشان کرد: سعی میکنیم با حمایت از بانوان کنشگر در فضای مجازی- رسانهای، به سمت تشکیل شبکهای مردمی از ریزرسانههای محلی در سطح کشور برویم که در آن بانوان کنشگران اصلی رسانهای هستند و میتوانند در سطح محلههای خود اثرگذار باشند. این مدل روایت از کوچکترین هستههای اجتماعی مانند خانواده و محله است که اثرگذاری ویژه خود را دارد و با کارکرد رسانههای عمومی و گسترده متفاوت است.
حجت الاسلام عزتزمانی همچنین از اهتمام این مهرواره به موضوع مقاومت خبر داد و گفت: با چالشهایی که در مسیر تأسیس و کنشگری این دوره از مهرواره طراحی شده، سعی کردهایم روایتهای دست اولی هم از مقاومت در سطح محلات تولید و جمع آوری کنیم که این روایت جزو شاخصهای ارزیابی مهرواره قرار گرفته است.
گفتنی است، «مهرواره بانور» در دو دوره قبلی برگزاری به همت بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی، فرصتی برای کنشگری موثر و حل مساله موثر از سوی بانوان در سطح محلات سراسر کشور بوده است. بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی با تمرکز بر نقش آفرینی مساجد در سطح محلات سراسر کشور به دنبال ارتقای این جایگاه اجتماعی این نهاد در بافت فرهنگی اجتماعی کشور است.
انتهای پیام
نظر شما