پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
کد خبر: 1200884
۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۴
ساوه

حوزه / امام جمعه شهرستان غرق آباد گفت: دستاوردها، قدرت و عزت ایران قبل و بعد از انقلاب مرهون علم و دانش در کلیه عرصه ها از قبیل نظامی، اقتصادی و علمی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، اردوی طلیعه حضور منطقه‌ای مدارس علمیه فاطمه الزهرا(س) ساوه، کوثر زرندیه و صدیقه طاهره غرق آباد امروز به میزبانی مدرسه علمیه صدیقه طاهره غرق آباد برگزار شد.

حجت الاسلام سلطانی امام جمعه شهرستان غرق آباد در بیان اهمیت و جایگاه علم و علم آموزی، به روایتی از امام علی(ع) اشاره کرد و مسیر علم آموزی را همواره با مشقت و سختی عجین دانست و اظهار داشت: آنچه که در این راه بسیار مهم و حائز اهمیت است، اخلاص و برنامه‌ریزی است که اگر مغفول واقع شود، انسان به نتیجه مطلوب خود نخواهد رسید.

وی علم را عامل قدرت دانست و دستاوردهای ایران در قبل و بعد از انقلاب، قدرت و عزت ایران پس از انقلاب را مرهون علم و دانش در کلیه عرصه‌ها از قبیل نظامی، اقتصادی و علمی دانست.

در ادامه مراسم حجت الاسلام فرهادی کارشناس مشاوره سماح در بیان ارزش طلبگی، آن را عنایت و توفیق خداوند دانست و با اشاره به آیه اول سوره علق، طلبگی را ادامه دهنده مسیر انبیاء معرفی کرد و یادآور شد: طلبه همواره سه وظیفه بر عهده دارد، اول بخواند و بعد در آنچه می‌خواند تفقه کند و سپس آن را به دیگران انتقال دهد.

وی دین شناسی را از وظایف اولیه طلاب عنوان کرد و آن را تنها علمی دانست که هم بهره دنیوی و هم اخروی را به همراه دارد.

حجت الاسلام فرهادی تصریح کرد: درس و رسم طلبه، مقدس است پس طهارت داشتن مانند وضو در درس و بحث، از آداب ظاهری یک طلبه است.

وی تهذیب نفس را مصداق طهارت نفس دانست و طلاب را به رعایت آن توصیه کرد.

حجت الاسلام فرهادی، در بیان موانع مسیر طلبگی و علم آموزی نیز به القائات شیطان در این مسیر اشاره کرد و گفت: یکی از القائات شیطان که ممکن است فرد را از ادامه مسیر باز دارد، مسئله خطا و گناه است چراکه طلبه با انجام یک گناه خود را مورد سرزنش قرار داده و از ادامه راه طلبگی مایوس شود.

وی در بیان القائات دیگر، به خشم و ناراحتی از حرف های دیگران در سرزنش او و ترس و اضطراب از آینده طلبگی اشاره کرد و در بیان راهکار رفع آن، به توسل و توکل و ذکر یاد خداوند توصیه نمود.

حجت الاسلام فرهادی، در بیان گستردگی آینده شغلی طلبه به انواع و اقسام شغلهایی که در خور و شایسته طلاب هستند، اشاره کرد که طلاب با داشتن سه بال مهارت تبلیغ، تحصیل و تدریس به آنها دست خواهند یافت.

علم عامل قدرت است

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha