به گزارش خبرگزاری خبرگزاری حوزه، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها دختر آخرین پیامبر است که در طول زندگی کوتاه و گوهر بار خود همواره بر اهمیت عدالت، صداقت و ایستادگی در برابر ظلم تأکید داشت و تا پای جان برای احقاق حق و مقابله با ظلم و جور زمانه ایستاد.
او با زندگی خود نشان داد که چگونه میتوان با ایمان قوی و اراده محکم، در برابر چالشها ایستاد و به حقوق انسانی خود پایبند بود و الگویی برای همه تاریخ شد.
او به عنوان دختر پیامبر اسلام، در برابر ناملایمات و چالشها ایستادگی کرد و صدای حق طلبی را به گوش جهانیان رساند.
حضرت زهرا (س) به عنوان نماد ایستادگی، فداکاری و صداقت، همواره الگوی بینظیری برای زنان مسلمان بوده است. ایشان در خانه نیز به عنوان همسر و مادری دلسوز برای زنان تاریخ الگو است.
فاطمه صدیقه سلام الله علیها در عین توجه و اهمیت بر نقش مادری و همسری به عنوان زنی قوی، همواره بر اهمیت نقش زنان در جامعه تأکید داشت و برای زنانی که در شرایط دشوار زندگی میکنند نیز الگو شد.
زنان محور مقاومت و غزه، با الهام از سیره حضرت فاطمه (س)، در دل بحرانها و چالشها، روحیهای مقاوم و استوار از خود نشان میدهند. آنها نه تنها در صفوف نخستین مقاومت علیه اشغالگران ایستادهاند، بلکه در عرصههای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نیز نقشآفرینی میکنند.
زنان غزه با پیروی از این الگو، در کنار مردانشان، نه تنها برای آزادی سرزمین خود میجنگند، بلکه برای حفظ خانواده و ارزشهای انسانی هم تلاش میکنند و نشان میدهند که زنان میتوانند در هر عرصهای پیشرو باشند. این ارتباط معنوی میان حضرت زهرا (س) و زنان غزه، یادآور قدرت زنان در تاریخ اسلام و نقش آنها در مبارزات حقطلبانه است.
مقاومت غزه ادامه دهنده راه حضرت زهرا (س)
الگوپذیری محور مقاومت از صدیقه کبری سلام الله علیها، فقط برای زنان نیست بلکه مردان نیز در سایه آموزههای ایشان، با وجود تمام سختیها و محاصرههای ظالمانه، همچنان بر اصول خود پایبند مانده و برای احقاق حقوق خود میجنگند.
مردم غزه با الگو برداری از حضرت فاطمه سلام الله علیها بر این باور هستند که مقاومت و پایداری در برابر ظلم، نه تنها وظیفهای دینی، بلکه یک اصل انسانی برای حفظ هویت، فرهنگ و ارزشهای انسانی است.
مقاومت غزه ادامهدهنده راهی است که حضرت زهرا (س) آغاز کرده و هر بار که مردم غزه به میدان میآیند، یادآور فداکاریها و ایثارگریهای حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها است و هر حضور آنها گواهی بر این است که حق هرگز خاموش نمیشود و صدای مظلومیت همواره در دل تاریخ طنینانداز خواهد بود.
پیوندی به عمق تاریخ
این پیوند عمیق میان گذشته و حال، نشاندهنده قدرت ایمان و اراده انسان ها است که می توانند در مقابل هر ظلمی بایستند و هر نسل باید مسئولیت خود را در برابر ظلم و بیعدالتی به دوش بکشد.
اینک وظیفه ما
ما نیز به عنوان افرادی که در جوامع مختلف زندگی میکنیم، موظف هستیم تا صدای مظلومان را بشنویم و یه دیگران منعکس کنیم و در حمایت از آنها اقدام کنیم. این حمایت میتواند در قالب آگاهیرسانی، همبستگی اجتماعی و تلاش برای تحقق عدالت باشد.
انتهای پیام