به گزارش خبرگزاری حوزه از خراسان جنوبی، مراسم چهلمین روز درگذشت حجت الاسلام والمسلمین صدرالدین عارفی مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت بیرجند و از طلایهدار راهپیماییهای ضد شاه در این خطه، شامگاه پنجشنبه در هیئت ابوالفضلی بیرجند برگزار شد.
حجتالاسلام محمد علی تابعی در این مراسم که نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، روحانیون و گروههای مختلف مردم حضور داشتند، با بیان اینکه جامعهای که در آن خدا محور نباشد، گرفتار آسیبهای اجتماعی میشود، اظهار داشت: کسانی که در غزه و لبنان شهید میشوند عزیزانی هستند که هر چند از نظر فکری مانند ما فکر نمیکنند، اما با مقاومت خود در خط ائمه حرکت میکنند.
استاد حوزه، خاطرنشان کرد: مرحوم عارفی هم مباحثهای حضرت امام(ره) بود و به گفته آیتالله العظمی بهجت در مدت ۱۲ ماه سال، هیچ گاه تشک خود را در حجرهاش برای خواب پهن نمیکرد.
وی با بیان اینکه صحیفه سجادیه پیوست فرهنگی ما است، ابراز کرد: مرحوم صدرالدین عارفی هم فرد دردمندی بود و در حد توان خود دنبال حل مشکلات مردم بود و هیچ گاه در این خصوص تک روی نمیکرد.
حجت الاسلام تابعی اظهار کرد: مرحوم عارفی مدرسه علمیه معصومیه را به خوبی بنا کرده بود و این موضوع سبب شد تا در آن افراد بسیاری پرورش یابند.
استاد حوزه با اشاره به شهادت حضرت فاطمه(س)، یادآور شد: حقیقت شخصیت حضرت فاطمه(س) هنوز ناشناخته باقی مانده و نامشخص بودن قبر ایشان از اسرار الهی است که هنگام ظهور امام زمان(عج) توسط آن حضرت پرده برداشته خواهد شد.
در ادامه این مراسم یکی از مداحان اهل بیت(ع) در عزای شهادت حضرت فاطمه(س) مداحی کرد.
به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین صدرالدین عارفینژاد (عارفی)، مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت بیرجند چهل روز پیش در سن ۸۸ سالگی بر اثر کهولت سن دارفانی را وداع گفت.
وی متولد سال ۱۳۱۵ در بیرجند است، دوران دبستان و دبیرستان را در بیرجند گذراند و بعد وارد مدرسه علمیه معصومیه بیرجند شد، مدتی را در حوزه علمیه در محضر پدر تلمذ کرد و بعد از آن به حوزه علمیه قم رفت و تا یک سال قبل از پیروزی انقلاب در قم به تحصیل علوم دینی مشغول بود.
وی یک سال پیش از پیروزی انقلاب به بیرجند برگشت و طلایهدار راهپیماییهای ضد شاه در این خطه شد، بعد از پیروزی انقلاب، حجت الاسلام والمسلمین عارفی که تا سه ماه مسئولیت کمیته انقلاب را در بیرجند عهدهدار بود، تصمیم به کنارهگیری از کار میگیرد و به جایگاه اصلیش که تدریس در حوزههای علمیه بود، برمیگردد.
وی به تربیت بیش از ۵۰۰ طلبه در استان پرداخت و نقش مهمی را در تربیت طلاب در استان بر عهده داشت.
انتهای پیام. /
نظر شما