شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ |۲۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 23, 2024
کد خبر: 1204365
۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱
دهه فاطمیه

حوزه/ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی با اشاره به کلام حضرت زهرا سلام الله علیها به تبیین بلا و آفات سبک شمردن نماز پرداخت.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت الاسلام سید جعفر علوی، عضو هیئت علمی دانشگاه رضوی در جمع طلاب و دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه رضوی به مناسبت شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به تبیین روایتی پیرامون نماز پرداخت.

وی افزود: نماز در زندگی اولیاء دین و اهل بیت علیهم السلام جایگاه ویژه و ممتازی داشته است و این نماز در سیره و کلام حضرت زهرا سلام الله علیها هم خیلی جلوه‌گری می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه رضوی در ادامه گفت: حضرت فلسفه وجوب نماز را چنین بیان می کنند که خداوند متعال نماز را برای پاکی از کبر و تکبر واجب کرده است.

حجت الاسلام سید جعفر علوی بیان داشت: این نماز آنقدر مهم است که بخش قابل توجهی از عمر با ارزش اولیاء دین مثل حضرت زهرا سلام الله علیها را به خودش اختصاص داده است یعنی در نقل‌ها آمده که حضرت زهرا(س) آنقدر نماز می‌خواندند که پاهای مبارک ایشان متورم شده بود، پس نماز به عنوان یکی از مناسک و آداب بندگی جایگاه مهمی نزد ایشان داشته که وقت زیادی را به آن اختصاص دادند.

وی افزود: کسانی که به نماز بی‌توجهی می‌کنند و آن را سبک می‌شمارند باید متوجه خطرات و آفات آن باشند چنانکه حضرت زهرا سلام الله علیها پیرامون این موضوع از پدرشان حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم پرسش دارند و حضرت می‌فرمایند ۱۵ بلا برای کسی است که نماز را سبک بشمارد که ۶ مورد در دنیا و در موقعیت های جان دادن، داخل قبر، خروج از قبر در روز قیامت هر کدام سه بلا بر سر او خواهد آمد.

عضو هیئت علمی دانشگاه رضوی پیرامون آفات سبک شمردن نماز در دنیا گفت: برکت از عمر و مال انسان می‌رود یعنی خیر کثیر و آنچه که بتوان از آن سود و بهره برد از دست می رود به بیانی دیگرعمر با برکت، که استفاده و ثمرات بسیار از زمان کم و محدود محسوب می شود نخواهیم داشت.

وی افزود: اگر کسی به نماز بی‌توجهی کند چهره انسان‌های صالح از او گرفته می‌شود و سیمای صالحین را نخواهد داشت و از سوی دیگر دعایش به آسمان بالا نمی‌رود یعنی مورد اجابت قرار نمی گیرد.

شایان ذکر است این مراسم با عزاداری و ذکر مرثیه اهل بیت علیهم السلام پایان پذیرفت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha