یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
کد خبر: 1204596
۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹
کارگاه سلامت روان

حوزه/ کارشناس سلامت و روان اداره بهداشت شهرستان ساوه گفت: ارتباط متعددی بین سلامت روان و شرایط فیزیکی مزمن وجود دارد که به طور قابل توجهی بر کیفیت زندگی افراد، تقاضا برای مراقبت‌های بهداشتی و سایر خدمات تأثیر می‌گذارد و پیامدهایی را برای جامعه ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، کارگاه سلامت روان و جسم امروز با حضور خانم قاسمی کارشناس سلامت و روان اداره بهداشت شهرستان ساوه در مدرسه علمیه الهیه ساوه برگزار گردید.

قاسمی اظهار داشت: سلامت روان و جسم اساساً به هم مرتبط هستند و ارتباط متعددی بین سلامت روان و شرایط فیزیکی مزمن وجود دارد که به طور قابل توجهی بر کیفیت زندگی افراد، تقاضا برای مراقبت‌های بهداشتی و سایر خدمات تأثیر می‌گذارد و پیامدهایی را برای جامعه ایجاد می‌کند.

وی افزود: سازمان جهانی بهداشت در تعریف سلامتی بیان میکند که سلامتی حالتی از رفاه کامل جسمی، روانی و اجتماعی است؛ و نه صرفاً عدم وجود بیماری یا ناتوانی. و سازمان جهانی بهداشت می‌گوید: «سلامتی بدون سلامت روانی وجود ندارد».

قاسمی تصریح کرد: تحقیقات ثابت کرده است که افراد مبتلا به افسردگی اغلب از سلامت جسمانی ضعیف‌تری برخوردارند. افسردگی و سایر شرایط سلامت جسمانی اثرات جداگانه و اضافه‌ای بر بهزیستی دارد.

وی در ادامه گفت: سلامت روان بر سلامت جسمانی به‌واسطه‌ی انتخاب سبک زندگی، تعاملات اجتماعی و فعالیت بدنی اثرگذار می‌باشد و تعاملات اجتماعی به‌واسطه‌ی تاثیر مثبتی که بر ذهنیت می‌گذارند، می‌توانند با ایجاد رابطه‌های مثبت، باعث بهبود سبک زندگی شوند.

قاسمی خاطر نشان ساخت: افراد مبتلا به هر نوع بیماری مزمن جسمی نسبت به افراد سالم بیشتر احساس ناراحتی روانی می‌کنند. سلامت جسمانی ضعیف، خطر ابتلا به افسردگی را افزایش داده و باعث ترویج مشکلات اجتماعی و روابطی که در بین بیماران وجود دارد، می‌شود.

وی در پایان اذعان کرد: داشتن سبک زندگی سالم و تغذیه مناسب بر سلامت جسم و روان تاثیر بسزایی دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha