به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجتالاسلام والمسلمین محمدتقی قندی، استاد اخلاق حوزه و رئیس حوزه مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، صبح امروز در جمع طلاب خمینیشهر ضمن عرض تسلیت ایام شهادت حضرت طاهره صدیقه(س)، بر اهمیت تلاش برای ترویج آموزههای ایشان تأکید و به شرایط حساس کنونی جهان اسلام اشاره کرد.
وی به اهمیت ایام فاطمیه به عنوان بزرگداشت حق و حقیقت و راهنمایی در مسیر هدایت اشاره کرد و افزود: امیدوارم خداوند متعال ما را به این بانوی بزرگوار نزدیکتر کند و چراغ راهمان را روشنتر نماید.
حجت الاسلام والمسلمین قندی به چالشهای پیش روی جهان اسلام و جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: امروز شاهد ظهور مدافعانی هستیم که با عزم راسخ برای حفظ و حراست از تعالیم انبیا، پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله) و ائمه اطهار (علیهمالسلام) قدم برمیدارند و جان خود را در این راه فدا میکنند.
وی افزود: این فداکاریها نشاندهنده عزم و ارادهای است که در دل مسلمانان وجود دارد. امید است خداوند متعال این عزیزان را در مأموریتهایشان موفق گرداند و ما را نیز یاری کند تا بتوانیم وظایف خود را در پشت جبههها به بهترین نحو انجام دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین قندی با تأکید بر حساسیت دوران کنونی، تصریح کرد: باید شکرگزار باشیم که خداوند ما را در این مقطع تاریخی قرار داده است. لازم است از این موقعیت بهرهبرداری کنیم و با شناخت درست از شرایط، به بهترین شکل عمل نماییم.
وی با اشاره به داستان همسر فرعون، اهمیت استقامت در برابر ظلم و دفاع از حق را یادآور شد و گفت: این زمانهای بحرانی، فرصتی ارزشمند برای رسیدن به کمال است.
استاد اخلاق حوزه با استناد به آیه شریفه «یَا أَیُّهَا الْإِنْسَانُ إِنَّکَ کَادِحٌ إِلَی رَبِّکَ کَدْحًا فَمُلَاقِیهِ»، به فطرت تعالیجوی انسان اشاره کرد و گفت: انسان همواره در جستجوی بهترینهاست و این پیامبران الهی هستند که به ما نشان میدهند حقیقت تعالی چیست.
حجتالاسلام والمسلمین قندی در ادامه بر اهمیت شناخت حقیقت و تلاش برای رسیدن به کمال الهی تأکید کرد و از طلاب خواست تا با الگوگیری از ائمه اطهار (ع)، در مسیر تعالی و خدمت به اسلام و مسلمین گام بردارند.
وی با تشبیه انسان به کودکی که در پی اسباببازیهای جدید است، به تبیین گذران عمر انسان پرداخت و گفت: انسانها همانند کودکی که در پی اسباببازیهای جدید و بهتر است، عمر خود را صرف جمعآوری دنیا میکنند و از حقیقت زندگی غافل میمانند.
استاد برجسته اخلاق حوزه با استناد به آیه شریفه «وَالْعَصْرِ إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ إِلَّا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ»، بر لزوم ایمان، عمل صالح و توصیه به حق و صبر تأکید کرد و افزود: بیشتر انسانها عمر خود را در پی دنیا میگذرانند و از هدف اصلی خلقت غافل میشوند.
وی با تأکید بر اهمیت یادآوری مبدا و معاد، گفت: روح انسان همانند بدن نیاز به تغذیه و مراقبت دارد و اگر به آن نرسیم، دچار آسیب میشود.
حجتالاسلام والمسلمین قندی، با تاکید بر اهمیت توجه به لحظهها و تقرب به خداوند، گفت: ما باید هر لحظهمان را به بهترین نحو استفاده کنیم و دوام توجه به پروردگار متعال را ضروری بدانیم.
وی با اشاره به کوتاه بودن عمر و احتمال وقوع حوادث ناگهانی، افزود: اعمال ما هرچند متنوع است اما باید با محبت به خداوند پیوند بخورد تا معنایی واحد پیدا کند.
حجتالاسلام والمسلمین قندی با اشاره به حدیث امام صادق علیهالسلام که فرمودند: «أفضَلُ العِبادَةِ إدمانُ التَّفکُّرِ فی اللّهِ و فی قُدرَتِهِ» یعنی بالاترین عبادت، دائم تفکر در خداوند و قدرت اوست. بر اهمیت تفکر در خداوند و قدرت او تاکید کرد و گفت: تفکر دائمی و توجه به پروردگار متعال، انسان را به علم، دانش و معرفت نزدیکتر میکند.
وی در پایان خطاب به طلاب گفت: ما باید از فرصت حضور در حوزههای علمیه برای خودسازی و تقرب به خدا استفاده کنیم و از خودپرستی بپرهیزیم.
نظر شما