به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، بیست و یکمین نشست آشنایی با سیره اخلاقی تربیتی علما و شهدا، با موضوع «آشنایی با سیره اخلاقی تربیتی علامه محمدتقی جعفری» در جامعة الزهرا سلاماللهعلیها برگزار شد.
در این نشست که از سوی اداره کل امور تربیتی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها تشکیل شد، حجت الاسلام و والمسلمین کمال مظلومی زاده، مدیر گروه علمی مرکز تخصصی اخلاق و معنویت، عنوان کرد: علامه محمدتقی جعفری (ره) در خانواده ای که مادر، فهمیده و پاکدامن و پدر، نانوایی باتقوا و باهوش بود، در شهر تبریز به دنیا آمد. پدری که بی وضو نان نمی پخت و به مستمندان بسیارکمک میکرد.
وی در ادامه به شخصیت علمی علامه جعفری اشاره کرد و گفت: امام خمینی (ره)، ایشان را «ابن سینای زمان» خواندند و رهبر معظم انقلاب، تلاش بانشاط علامه جعفری را در تربیت جوانان مستعد و تبیین معارف اسلامی در عرصههای مختلف عرفان، فلسفه، فقه و اخلاق، ستوده اند.
مدیر گروه علمی مرکز تخصصی اخلاق و معنویت افزود: علامه جعفری، اساتید به نامی داشت و در ۲۳ سالگی به اجتهاد رسید. آثار علامه بیش از ۸۰ جلد کتاب است که شرح نهج البلاغه ایشان انصافا خیلی عمیق بوده و عنایت حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام به ایشان بوده است.
حجتالاسلاموالمسلمین مظلومی زاده ضمن بیان چند نظریه و نوآوریهای علامه بر معنویت و صفای باطن ایشان تاکید کرد و افزود: علامه امینی صاحب الغدیر میگفت: میدانید چرا علامه جعفری را دوست دارم؟ برای اینکه با این مقام علمی از نظر صفای باطن، گویا تازه به دنیا آمده است.
مدیر گروه علمی مرکز تخصصی اخلاق و معنویت، در پایان به بیان چند خاطره از علامه پرداخت، از جمله؛ حضور علامه در میان جامعه شناسان دنیا در کشور دانمارک که ارزش واقعی انسان را مطرح کرد و با تشویق و تحسین مهمانان مواجه شد.
انتهای پیام
نظر شما