سه‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ |۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 26, 2024
دیدار مدیر رسانه و ارتباطات با رئیس بنیاد پژوهش ها

حوزه/ قراملکی گفت: عملکرد حوزه علمیه خراسان در عرصه رسانه و فضای مجازی شگفت انگیز، معجزه آور و عنایت شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت الاسلام احسان کفشدار طوسی، مدیر رسانه و ارتباطات حوزه علمیه خراسان با دکتر احدفرامرز قراملکی رئیس بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی دیدار و در زمینه مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی گفت‌وگو کرد.

تعامل و همکاری میان بخشی حوزه علمیه خراسان و آستان قدس توسعه یابد

قراملکی در این دیدار ضمن اشاره به اهمیت فضای دیجیتال و سایبری و ضرورت شناخت ابعاد مختلف آن، اظهار داشت: فعالیت‌های امیدبخش و خوبی بر اساس گزارش مدیر رسانه و ارتباطات حوزه در این مجموعه صورت گرفته که می‌بایست با تعامل و همکاری میان بخشی توسعه یابد.

وی ادامه داد: بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی با اهتمام به عرصه رسانه، کنشگران فضای مجازی استان را گردهم آورده و موسسه‌ای با شعار همراه لبنان و غزه شکل داده که فعالیت‌های خوب و منسجمی را دنبال می‌کنند و تشنه و طالب این انسجام هستند.

تبیین ارتباط فلسفه اسلامی و علوم سایبری در عصر امروز

رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی با اشاره به ارتباط فلسفه اسلامی و علوم سایبری در عصر امروز، ابراز کرد: در طول بیش از 25 سال گذشته مقام معظم رهبری همواره این امر را مطالبه نموده‌اند و با اهتمام به این امر، بنیاد پژوهش‌ها جریان فلسفه زمانه اندیش را در راستای تحقق مطالبات مقام معظم رهبری راه اندازی کرد که مورد اقبال قرار گرفت.

قراملکی با اشاره به برگزاری 5 نشست و حضور شخصیت‌های علمی از حوزه‌های علمیه قم و خراسان، دانشگاه تهران، شیراز و فردوس، خاطرنشان کرد: می‌توان فلسفه اسلامی و تمدن سایبری یا تمدن اسلامی و هوش مصنوعی را در قالب یک حوزه کار مشترک علمی دنبال کرد.

وی با اشاره به ضرورت تلاش مضاعف در گام دوم و تمدن نوین اسلامی، ابراز کرد: مسئله امروز در دنیای سایبری نگرش است که پیش از فقه مطرح می‌شود، نگرش امروز در حوزه علوم سایبری و زمینه سازی آن برای تحقق تمدن نوین اسلامی موضوعی است که می‌بایست مدنظر باشد.

عملکرد حوزه خراسان در عرصه رسانه، شگفت انگیز و معجزه بار است

رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی با اشاره به عملکرد حوزه علمیه خراسان در عرصه رسانه و فضای مجازی و ابراز خرسندی از فعالیت‌های صورت گرفته طی دو سال اخیر، عنوان کرد: عملکرد حوزه علمیه خراسان در عرصه رسانه و فضای مجازی حقیقتا شگفت انگیز، معجزه آور و عنایت شده و این عملکرد نشان می‌دهد به خوبی توانسته‌اید نبض کشور را حس و درست عمل کنید.

قراملکی با بیان اینکه فعالیت‌های شما در این عرصه تخصصی و جوان پسند، متناسب با طیف مخاطبین بوده است، گفت: نباید اجازه داد که عرصه رسانه در دستان صهیونیست‌ها باشد، اگر این اتفاق افتاد حاصل عدم کنشگری ماست و اگر کنشگری ما قوی باشد، جریان در کنترل ما خواهد بود.

در عرصه رسانه از فعالیت جزیره‌ای، فرد گرائی و عدم انسجام پرهیز شود

وی با اشاره به ضرورت پرهیز از جزیره‌ای عمل کردن، فردگرایی و و عدم انسجام در فعالیت‌های رسانه، ابراز کرد: اگر افراد متدین پای کار نباشند، کسانی که به دنبال سکولاریزه شدن هستند، تشکیلات منسجمی را ایجاد می‌کنند و در این عرصه پیش می‌افتند، بنابراین باید در عرصه مهم رسانه از هرگونه فعالیت جزیره‌ای پرهیز کرد و شبکه‌ای ورود کرد.

رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی با اشاره به جشنواره سلمان، پیشرفت فعالیت‌ها را خوب و موفق ارزیابی کرد و با اشاره به ضرورت تعامل حوزه و آستان قدس در راستای ترویج فعالیت‌های رسانه، عنوان کرد: جشنواره سلمان باید با راهبردهای علمی و عملیاتی توسعه پیدا کند.

قراملکی یک بُعد رشد جشنواره در اختصاص جوائز نفیس و دیگر بُعد آن را در دعوت افراد و شخصیت‌های به نام و علمی دانست و با بیان اینکه در جریان برنامه فلسفه زمانه اندیش، اساتیدی دعوت شدند که به فضای حکمرانی سایبری تسلط داشته باشند، یادآور شد: در جشنواره سلمان نیز باید از اعضای شورای عالی فضای مجازی کشور و دیگر توانمندان برای بهره برداری علمی دعوت شود.

وی با اشاره به اهمیت ارائه‌های جذاب به جای نشست علمی و یا سخنرانی صرف در بدنه جشنواره سلمان، عنوان کرد: بُعد فلسفه زمانه اندیش و تمدن سایبری باید مورد تأمل باشد و محتوای رسانه‌ای، مبتنی بر یک محتوای دقیق علمی به مخاطب ارائه شود تا مورد اقبال آنان قرار بگیرد.

رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی با اشاره به ضرورت توسعه همکاری‌های حوزه با نهادهای همطراز همچون آستان قدس رضوی در عرصه رسانه و صنایع خلاق فرهنگی، تصریح کرد: می‌توان از ظرفیت و پتانسیل خادمان علمی و خادمیاران رسانه‌ای آستان قدس نیز استفاده کرد.

قراملکی با اشاره به جنگ انگاره‌ای امروز در فضای مجازی و ضرورت بصیرت بخشی به جامعه با بهره‌مندی از توان و ظرفیت اساتید حوزه علوم سایبری، اظهار کرد: فعالیت‌های سایبری و دنیای دیجیتال و مجازی دارای انگاره‌های مهمی است که در این زمینه مقالات متعددی چاپ شده و به عقیده من بُن مایه جنگ شناختی، جنگ انگاره‌ای است و فعالیت همه ما نیز در عرصه جنگ شناختی است.

پارک دیجیتال دینی، اقدامی مهم در دستیابی به مرجعیت سایبری در کشور

قراملکی ضمن اشاره به پارک دیجیتال دینی، آن را اقدام مهمی برای دستیابی به مرجعیت بزرگ سایبری در کشور دانست و گفت: به عقیده من، این کار را با جدیت ادامه دهید و زمین نگذارید و در این عرصه از حمایت‌های سازمان‌های مرتبط نیز به منظور رشد و توسعه آن بهره‌مند باشید.

وی با تاکید بر ضرورت ایجاد پشتوانه علمی بر محتواهای رسانه‌ای، عنوان کرد: به نظر باید قبل از محتوای رسانه‌ای، محتوای علمی تهیه شود و اینطور نباشد که به واسطه طلبه و فاضل بودن، محتوای علمی و رسانه‌ای را یکی پنداشته و از تزریق محتوای علمی غافل شویم.

رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی ادامه داد: مبتنی بر این دغدغه بنیاد در بحث افزایش آگاهی و مهارت والدین در زمینه زیست عفیفانه کودکان، به منظور ایجاد یک محتوای رسانه‌ای مطلوب و کاربردی، با حضور 36 دانشمند به صورت شبانه روزی حجم بالای محتوای علمی تولید نمود و بعد از آن محتوای رسانه‌ای ارائه گردید و این می‌تواند به غنای کار بیافزاید.

عملکرد حوزه علمیه خراسان در عرصه رسانه، شگفت انگیز است

عملکرد حوزه علمیه خراسان در عرصه رسانه، شگفت انگیز است

عملکرد حوزه علمیه خراسان در عرصه رسانه، شگفت انگیز است

عملکرد حوزه علمیه خراسان در عرصه رسانه، شگفت انگیز است

عملکرد حوزه علمیه خراسان در عرصه رسانه، شگفت انگیز است

انتهای پیام 313/49

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha