به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجتالاسلام والمسلمین حبیب یوسفی امروز در جلسه اخلاق هفتگی مدرسه علمیه خواهران مکتب کوثر آیت الله یثربی کاشان ضمن تبریک هفته بسیج، به تبیین تاریخچه تشکیل بسیج در آذر سال ۱۳۵۸ به فرمان امام خمینی (ره) پرداخت و گفت: بسیج به عنوان نیرویی مردمی و داوطلبانه برای دفاع از انقلاب اسلامی و ارزشهای آن تشکیل شد.
استاد حوزه و دانشگاه با استناد به آیه ۲۴ سوره ابراهیم و ارتباط آن با بسیجیان بیان داشت :"أَلَمْ تَرَ کَیْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا کَلِمَةً طَیِّبَةً کَشَجَرَةٍ طَیِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَ..."این آیه به مفهوم پایداری و استواری اشاره دارد.
حجتالاسلام والمسلمین یوسفی افزود: همانگونه که درختی با ریشههای محکم و شاخههای گسترده نماد پایداری و رشد است، بسیج هم به عنوان نهادی اجتماعی و فرهنگی، نماد پایداری، استواری و رشد در جامعه است.
استاد حوزه و دانشگاه یاد آورشد: بسیج با ریشههای عمیق خود در ارزشهای انقلاب اسلامی و شاخههای گستردهاش در تمامی اقشار جامعه، توانسته به نمادی از استواری و پایداری تبدیل شود.
حجتالاسلام والمسلمین یوسفی در قسمت دوم بیاناتشان به تبیین و تفسیر آیه ۱۴ سوره علق "أَلَمْ یَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یَرَیٰ" پرداخت و عنوان کرد: این آیه بر آگاهی و ناظر بودن خداوند بر اعمال بندگان تأکید میکند.
وی به تفاوت میان دوربینهای مخفی الهی و دوربینهای امروزی اشاره کرد و بیان داشت: دوربینهای امروزی ظاهر امور را نظارت و کنترل می کنند، اما دوربین هاب الهی اضافه بر ظاهر باطن و نیت افراد را هم ضبط و نگهداری می کند.
شایان ذکر است مجلس با ذکر مصیبتی به مناسبت شهادت مظلومانه حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و پذیرایی به پایان رسید.
انتهای پیام./
نظر شما