پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲
مساجد در عصر هوش مصنوعی هم کارکرد عظیم را دارا هستند

حوزه/ رئیس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان بر لزوم استفاده هرچه بیشتر از فضا و جایگاه مساجد توسط طلاب و روحانیون تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سعید کرمی، پیش از ظهر امروز در سومین گردهمایی استعدادهای برتر حوزه های علمیه خواهران که در قم برگزار شد گفت: حوزه علمیه خواهران به قول مقام معظم رهبری از محصولات مهم انقلاب اسلامی است.

رئیس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: خوشبختانه فرصت تاریخی برای حضور گسترده خواهران در عرصه علمی و فرهنگی و تربیتی ایجاد شده است.

وی گفت: شرایط امروز دانشگاه های ما با پیش از انقلاب کاملا متفاوت است. به قول یکی از اساتید دانشگاه تهران، پیش از انقلاب حتی فضایی برای نماز خواندن دانشجویان یا اساتید وجود نداشت.

رئیس نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان یادآور شد: جمعیت نمازگزاران دانشگاه شریف در برخی روزها بیش از حد گنجایش مسجد دانشگاه است. دو سال است که اعتکاف نخبگان به شکل اختصاصی برگزار می شود. امروزه دارای هیئت اختصاصی نخبگان کشور در تهران برگزار می شود.

حجت الاسلام والمسلمین کرمی یادآور شد: امروزه شاهد یک تحول عمیق در عرصه دین داری جامعه هستیم. البته منکر تهدیدات جامعه امروز نیستیم. همین امروز ۱۶۰ شبکه ماهواره های فارسی زبان علیه ما فعالیت دارند. هیچ کشوری در جهان نیست که این چنین برای آن برنامه ریزی معاندانه داشته باشند.

وی اظهار کرد: همان برنامه های علیه ایران اعمال می شود که با اندلس انجام شد. به همین جهت رسالت بزرگ حوزه های علمیه ما در این عرصه بیشتر است. هیچ وقت این فرصت بزرگ برای تبلیغ دین در اختیار روحانیت نبوده است.

رئیس نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان یادآورشد: باید مراقب باشیم که اگر غفلت کنیم ممکن است که آسیب بسیار جدی ببینیم. شهید سلیمانی در وصیت نامه خود خطاب به علما بیان می کند که اگر جمهوری اسلامی آسیب ببیند به کل جریان اسلام آسیب وارد می شود.

حجت الاسلام والمسلمین کرمی یادآورشد: فرصت رسالت تاریخی که به دوش ما است فرصت گرانبهایی است که باید از آن استفاده کنیم. شهید سلیمانی جمهوری اسلامی ایران را قرارگاه امام حسین(ع) می داند که اگر این حرم از بین رفت دشمن دیگر به هیچ حرمی رحم نمی کند.

وی گفت: بین اسلام و انقلاب اسلامی هیچ تفاوتی وجود ندارد و حوزه ای که رشد و عظمت یافتن و تحول تاریخی خود را مدیون انقلاب اسلامی است نمی تواند خود را از انقلاب اسلامی جدا ببیند.

رئیس نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان یادآورشد: یکی از مهمترین چالش های فعالان فرهنگی و تربیتی کشور، مساله عافیت طلبی است.

حجت الاسلام والمسلمین کرمی یادآور شد: رسالت سنگین تبیین بر دوش طلاب جوان است که باید با آموختن آنچه به زبان قوم موسوم است به سراغ مردم و جامعه برویم و با آنها همراه شویم. بزرگان انقلاب اسلامی از جمله امام راحل و مقام معظم رهبری و شهید مطهری خود را در عرصه های مختلف سیاسی و اجتماعی درگیر می کردند و به همین دلیل این همه در بین نسل جوان محبوب شدند و توانستند به این اصلاح گری بزرگ بپردازند.

وی گفت: در ۱۰ سال آینده هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کل زندگی ما را متحول می کند و اگر با این روند حرکت نکنیم از زیست بوم فرهنگی و شناختی عقب می مانیم. در همین دنیای عادی فضای مجازی نیز منفعل بوده ایم و نتوانستیم خود را بر این جریان حاکم کنیم.

رئیس نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: کارشناسان معاند بیان می کنند که دو عامل روحانیت و مسجد توانستند انقلاب را به پیروزی برسانند. اگر بخواهیم استمرار بخش موفقیت و تداوم انقلاب باشیم باید ابتدا به وضعیت حضور روحانیون در مساجد توجه کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین کرمی یادآور شد: باید طلاب را از ابتدا در معرض ادبیات نسل جدید قرار دهیم.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha