به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، شب گذشته چهل و چهارمین یادواره ۱۹۰شهید نوش آباد و شهدای گمنام همزمان با یاد شهدای غزه و لبنان با سخنرانی سردار نقدی و با حضور نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و ائمه جمعه شهرستان آران و بیدگل، یادگاران دوران دفاع مقدس، خانواده معظم شهدا و اقشار مختلف مردم در مصلای نماز جمعه این شهر برگزار شد.
سردار راحمی در این مراسم ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و تبریک پیروزی حزب الله لبنان اظهار داشت: نوش آباد با تقدیم بیش از۱۹۰ شهید ، ۴۵۰ جانباز، ۱۶ آزاده ۱۵۰۰ رزمنده نقش مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی ایران داشته است.
فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه هر خانواده جمعیت ۵ هزار نفری مردم این شهر در دوران دفاع مقدس یک الی سه شهید و ایثارگر تقدیم انقلاب اسلامی ایران کرده اند گفت: قبل از انقلاب مردم این شهر خصوصا جوانان به خاطر برخورداری از روحیه انقلابی گری پای منبر حاج آقا قراءتی می نشستند.
وی با بیان اینکه اولین شکل دهی تظاهرات مردمی علیه رژیم طاغوت در منطقه کاشان به تبعیت از مردم قم و تبریز توسط مردم نوش آباد بوجود آمد گفت: مردم انقلابی نوش آباد در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سیستان و بلوچستان ، کردستان و جنوب کشور در مبارزه با منافقین و دشمنان نقش به سزایی داشتند.
سردار راحمی برلزوم توجه ویژه به مردم غزه بعد از توافق آتش بس در لبنان تاکیدکرد و گفت: باید مردم جهان خصوصا مسلمانان در جهت مبارزه با رژیم صهیونیستی در دفاع از مردم مظلوم غزه و جلوگیری از نسل کشی باید بیش از پیش دغدغه مند باشند.
در ادامه این مراسم با سخنرانی سردار نقدی، مرثیه سرایی مداحان اهل بیت(ع)، اجرای سرود غزه، رونمایی از«کتاب شهادت نامه شهدای نوش آباد» معرفی و وصایای شهدای شهرنوش آباد و روایتگری رزمندگان و یادگاران دوران دفاع مقدس همراه بود.
گفتنی است: در حاشیه این یادواره که به همت عموم مردم و خیرین شهرنوش آباد با حضور بیش از ۴ هزار نفر برگزار شد، نمایشگاه فرهنگی، تجهیزات جنگی، دستاوردهای نظامی، غرفههای جهاد تبیین، عهدی با شهدا و غرفه مهدکودک انقلابی نیز بر پا شده بود.
شهر تاریخی نوش آباد از توابع شهرستان آران و بیدگل در دوران دفاع مقدس تنها ۴ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت داشت که از این تعداد ۱۵۰۰ نفر رزمنده راهی جبهههای حق علیه باطل شدند، از ۱۵۰۰ رزمنده شهر نوش آباد ۱۸۹ نفر به شهادت رسیدند و همین امر موجب شدکه نوش آباد به عنوان شهر نمونه ایثارگری در کشور معرفی شود.
انتهای پیام./
نظر شما