جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ |۲۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 29, 2024
نماز جمعه شبانکاره به روایت تصویر

حوزه/ امام جمعه شبانکاره گفت: منطق مقاومت، خطرناک‌ترین عامل برای نظام سلطه و استکبار جهانی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام محمد پردل امام جمعه بخش شبانکاره ظهر امروز در خطبه‌های های نماز جمعه اظهار داشت: منطق مقاومت به عنوان گفتمان و کلان‌راهبرد جمهوری اسلامی، دلیلی است روشن بر حقانیت راهی که نظام اسلامی در تبعیت از انبیاء و اولیاء الهی(علیهم السلام) در پیش گرفته است.

وی افزود: جمهوری اسلامی در حال یک مبارزه‌ سخت و یک مبارزه‌ همه‌جانبه است؛ نه فقط در زمینه‌ی سیاسی، بلکه در زمینه‌ی فرهنگی، در زمینه‌ی اقتصادی، در زمینه‌ی اجتماعی، در زمینه‌ی امنیتی، ما در حال مبارزه‌ایم.

امام جمعه شبانکاره با بیان اینکه منطق مقاومت، خطرناک‌ترین عامل برای نظام سلطه و استکبار جهانی است، گفت: صهیونیزم جهانی از هیچ چیزی مانند منطق مقاومت و فراگیری گفتمان آن نمی‌هراسد، بنابراین تمام تلاش و اهتمام خود را بر نابودی مقاومت متمرکز نموده است.

خطیب نماز جمعه شبانکاره عنوان کرد: ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها)، فرصت مناسبی برای تبیین منطق و گفتمان مقاومت است؛ چرا که حضرت فاطمه (سلام الله علیها) بنیانگذار و محور منطق مقاومت برای احقاق حق و حقیقت است؛ تا آنجا که حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) حماسه کربلا را که اوج قله مقاومت است، مبتنی بر تربیت‌های مادر بزرگوار خود معرفی می‌فرماید.

وی با اشاره به پشت پرده قطعنامه جدید شورای حکام علیه ایران، بیان کرد: قطعنامه پیشنهادی انگلیس، فرانسه و آلمان که با حمایت آمریکا نیز همراه بود در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شد. در این رای‌گیری ۱۹ کشور از مجموع ۳۵ کشور عضو شورا به قطعنامه پیشنهادی سه قدرت اروپایی و آمریکا رای مثبت دادند.

حجت الاسلام پردل تصریح کرد: این دومین قطعنامه علیه ایران در شش ماه گذشته و پنجمین قطعنامه پس از اجرای برجام و بسته‌ شدن پرونده ادعاهای پادمانی درباره برنامه هسته‌ای ایران است که کشورهای غربی علیه ایران ارائه می‌کنند.

امام جمعه شبانکاره اضافه کرد: اعتماد به غرب مخصوصا آمریکا چیزی جز زیان و ضرر و شکست هیچی در پی ندارد آن‌ها به هیچ عهدی پایبند نیستند.

خطیب نماز جمعه شبانکاره افزود: در هفته پیش رو، اجلاس وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو به میزبانی ایران و در شهر مشهد مقدس برگزار می‌شود. توجه به ظرفیت‌های این مجموعه با هدف تحقق فرامین رهبر معظم انقلاب در عرصه فناوریِ هوش مصنوعی همچنین محقق‌سازی راهبردهای مشترک در این دایره امری ضروری به شما می‌رود. جمهوری اسلامی ایران، ترکیه و پاکستان مؤسسین اصلی این سازمان بوده و در سال ۱۹۹۲، هفت عضو جدید که عبارتند از افغانستان، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان به آن پیوستند.

وی گفت: فرصت اجلاس وزرای خارجه سازمان همکاری اکو در مشهد یک موقعیت طلایی برای توسعه گفت و گوهای مرتبط با حوزه علم و فناوری و هوش مصنوعی میان ایران و کشورهای عضو به ویژه پاکستان می‌باشد.

خطیب نماز جمعه شبانکاره خاطرنشان کرد: ضعف دولت و عوامل موثر بر مولفه‌های اثربخش نسبت به هوش مصنوعی به عنوان یک عنصر موثر بر آینده کشور مشهود است و لازمه شکل‌گیری تمرکز و اهتمام مطالبه مستمر و تاکید عمومی و نخبگانی بر این اصل مهم است.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha