به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، نمایشگاه الکامپ یکی از بزرگترین رویدادهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایران است و فرصتی برای معرفی نوآوریها و تکنولوژیهای جدید در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات فراهم میکند و در این نمایشگاه آخرین محصولات و خدمات در زمینههای نرمافزار، سختافزار، اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، امنیت سایبری، ارتباطات و سایر حوزههای مرتبط به نمایش گذاشته میشود.
مرکز مدیریت حوزههای علمیه و برخی مراکز حوزوی و دینی همچون مرکز کامپیوتری علوم اسلامی نور نیز امسال در نمایشگاه الکامپ قم دستاوردهای خود را در حوزه فناوری اطلاعات عرضه کردند.
این نمایشگاه تا ۲۳ آذرماه در محل نمایشگاه بین المللی قم در کیلومتر ۲ آزادراه قم – تهران میزبان بازدیدکنندگان بود و شب گذشته نیز به کار خود پایان داد.
تنی چند از بازدیدکنندگان بیست وچهارمین دوره نمایشگاه الکامپ تلکام استان قم در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه به بیان دیدگاه ها و نظرات خویش در مورد فضای نمایشگاه الکامپ و اولین حضور مرکز مدیریت حوزه در این نمایشگاه پرداختند.
خانم مریم انبساطی خانه دار از بازدیدکنندگان بیست وچهارمین نمایشگاه الکامپ تلکام استان قم گفت: لازم است که حوزه علمیه برای روحانیونی که در حوزه تحصیل می کنند دوره هایی برای مخاطب شناسی برگزار کند تا زمانی که برای تبلیغ و نشر معارف دینی به شهرهای خودشان برمی گردند بهتر از قبل موفق شوند و استفاده از مباحث فناورانه برای کسانی که امکان حضور در این دوره ها را ندارند به نظر من بسیار مفید می باشد و این نمایشگاه به نظرم خیلی خوب بود تا زمینه برای رشد این کارها بیشتر شود.
رضا مظلومان که به شغل معلمی مشغول است نیز در این باره گفت: برگزاری اینگونه نمایشگاه ها بسیار مفید بود و امسال نقطه ضعفی که به نظر من باید حداقل برای سالهای بعد برطرف شود عدم تبلیغات مناسب بود چرا که به نظر من بسیاری از مردم از برگزاری این نمایشگاه بی اطلاع بودند.
وی راجع به غرفه مرکز مدیریت حوزه در نمایشگاه الکامپ افزود: بخش پاسخ به شبهات توسط هوش مصنوعی برای من بسیار جالب بود و اینکه حوزه توانسته از این فناوری در جهت پاسخ به شبهات و سوالات دینی مردم استفاده کند واقعا پسندیده و به نظرم امر لازمی بود.
آقای مقانلو از نظامیان اهل قم از دیگر بازدیدکنندگان نمایشگاه نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور حوزه در نمایشگاه تاکید کرد: حضور حوزه علمیه در اینگونه نمایشگاه ها واقعا باعث خرسندی می باشد و به نظرم حوزه ارتباطش را با نمایشگاه های مختلف چه حالا در حوزه فناوری چه در حوزه های مختلف بیشتر کند چرا که حوزه علمیه تنها محدود به مسائل احکام نیست و باید بتواند در قسمت های مختلف ورود با کیفیت کند.
احسان حقی فعال حوزه اکوسیستم استارتاپی نوآوری و فضای فناوری نیز که از غرفه داران نمایشگاه بود گفت: خیلی برای من جالب بود که از نزدیک با فناوری اطلاعات در استان قم آشنا شدم، البته از قبل میدانستم اتفاقات خوبی در استان قم رقم خورده ولی من احساس می کنم استان قم کمتر دیده شده است.
وی افزود: شاید راحت بتوان گفت که قم جزء سه استان برتر از نظر توسعه فناوری اطلاعات در سطح کشور است که چندین مرکز رشد موفق نیز دارد و مجموعه های استارتاپی خیلی موفقی دارد که اینجا تعدادی از آنها در این نمایشگاه عظیم به نمایش درآمده است اما متاسفانه خوب معرفی نشده اند.
وی در مورد فعالیت های فناورانه حوزه نیز گفت: در این غرقه حوزوی با خدمات فناورانه مراکز حوزوی هم آشنا شدم، دستاوردها و اتفاقات خوبی در این عرصه رقم خورده و معلوم است که حوزه از یک تیم آی تی خیلی قوی برخوردار است و این کارها را پیش می برد.
حجت الاسلام سید محسن حسینی از طلاب حوزه علمیه قم نیز از حس و حال خود درباره غرفه فناوری اطلاعات حوزه گفت و تاکید کرد: حضور حوزه در چنین نمایشگاهی با دستاوردهای فنی خوب و قابل عرضه اتفاق مبارکیست که در قم رخ داده است.
وی افزود: حقیقتا مرکز فناوری اطلاعات حوزه های علمیه کارهای شاخص و قابل توجهی انجام داده و فقط درخواست من این است که این فعالیت ها بیش از پیش به جامعه معرفی شود.
خانم فاطمه محبی دانشجوی علوم قرآنی نیز گفت: بخشی از مراجعین این نمایشگاه بانوان و دختران بودند که قطعا برای دسترسی آسان به پرسش های دینی و مسائل اعتقادی و شرعی خود فضای مجازی را انتخاب می کنند و اینکه حوزه توانسته با استفاده از تکنولوژی و هوش مصنوعی این کار را راحت تر کند واقعا کار خوب و مناسبی بود.
رضا احمدی از دانشجویان اهل تهران که برای بازدید از نمایشگاه الکامپ به قم آمده است از حجم فعالیت های فناورانه مراکز قمی گفت و تاکید کرد: قبل از آمدن به این نمایشگاه و آشنایی با این حجم از فعالیت هایی که مردم و مراکز قمی انجام داده اند تصورم چیز دیگری بود اما این حجم از تولیدات فنی برای من به شخصه بسیار جالب بود.
وی در پایان گفت: تصور نمی کردم و باورم نمی شد حوزه اینقدر در مسائل فنی و هوش مصنوعی پیشرفت داشته باشد و خوشحالم حوزویان توانسته اند از این دستاوردهای نوین در جهت انتقال مفاهیم دینی به مردم استفاده کند.