دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۷
پژوهشگر باید با موضوع پژوهش زندگی کند

حوزه/ عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده با بیان اینکه پژوهشگر باید با موضوع پژوهش زندگی کند، گفت:‌ پژوهش عمر گذاشتن می‌خواهد در غیر این صورت پژوهش ما کم‌فایده و صوری خواهد بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، فریبا علاسوند، در نخستین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی اساتید و طلاب حوزه علمیه خواهران استان تهران که امروز، ۲۶ آذرماه در مجموعه فرهنگی ایوان ری افتتاح شد، به معرفی اثر پژوهشی خود با عنوان «تحول معنایی واژگان خانواده در متون تفسیری و قرآن‌پژوهی» پرداخت و عنوان کرد: بسیاری از اوقات در حوزه پژوهش محققان یکی، دو مسئله پژوهشی بیشتر ندارند و تمام عمر در همان محدوده به تحقیق می‌پردازند. این زمانی اتفاق می‌افتد که افراد با آن موضوع زندگی کنند.

وی افزود: بسیاری از اوقات مسئله‌ای ما را درگیر می‌کند و در کشاکش گفت‌وگوها ابعاد جدیدی از آن موضوع برای ما آشکار می‌شود. موضوع جنسیت نیز از سال‌ها قبل ذهن مرا درگیر کرده بود. موضوع کتاب تحول معنایی نیز همین مسئله است. کتاب تحول معنایی واژگان خانواده از ۷ سال پیش دغدغه پژوهشی من بود و به مرور زمان آن را گسترش دادم و منتشر کردم.

علاسوند گفت: باید این گونه کار پژوهشی تولید کرد. خیلی وقت‌ها ما موضوع پژوهش را از دیگران می‌گیریم. این کار صحیحی نیست چون آن موضوع دغدغه شما نیست. الآن دغدغه پژوهشی من شبکه طهارت است. حتما در چند سال دیگر این بحث ابعاد جدی‌تری پیدا می‌کند وپیامدهای خودش را جدی‌تر به ما نشان خواهد داد. بنده دو سال است روی این موضوع فکر می‌کنم اما کماکان در بحث‌های تبیینی خودم دارم به شاخه‌های آن دست پیدا می‌کنم.

عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده بیان کرد:‌ پژوهش عمر گذاشتن می‌خواهد در غیر این صورت پژوهش ما کم‌فایده و صوری خواهد بود.

شایان ذکر است نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی اساتید و طلاب حوزه علمیه خواهران استان تهران به مدت دو روز، ۲۶ و ۲۷ آذرماه، در مجموعه ایوان ری واقع در شهر ری دایر است و مراسم اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان سه‌شنبه، ۲۷ آذر با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین فاضل؛ مدیر حوزه‌های علمیه خواهران برگزار خواهد شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha