به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، آیت الله عباس کعبی عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری امروز در همایش ملی سنت و سیره سیاسی حضرت فاطمه زهرا(س) در تالار شهید شفائی دانشگاه تبریز، اظهار داشت: سنت و سیره سیاسی حضرت زهرا (س) نباید از ابعاد دیگر شخصیتی ایشان تفکیک شود زیرا سیاست حضرت فاطمه(س) جدا از دیانت نیست.
وی تاکید کرد: سیاست حضرت زهرا (س) از متن توحید، عدالت، کرامت انسانی و تلاش برای خدمت به انسانها با محوریت خانواده برمیخیزد و خانواده واحد بنیادی جامعه و محور ساخت امت اسلامی است که حضرت زهرا(س) نقطهی تلاقی نبوت و ولایت برای ساخت امت برپایه تربیت خانواده بنیادی، محور و الگو است.
آیت الله کعبی با بیان اینکه اگر زنان و بانوان بخواهند در سطوح سیاسی و اجتماعی فعالیت کنند، باید نقش مادری را نقش کلیدی تلقی کنند، گفت: خانواده، مدرسه و مسجد سه پل تمدن ساز بوده و خانواده میتواند محور رشد و تعالی سیاسی و اجتماعی باشد و همه برنامههای کشور در عرصه مدیریتی بر استحکام و بنیاد خانواده استوار است.
وی اظهار کرد: اگر زن محوریت را به دست بگیرد، میتواند مردان و زنان قوی و قهرمانی را تربیت کند که در میدان سیاست نیز نقش آفرین باشند.
عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه سیره سیاسی حضرت زهرا (س) به سه دوران مکی، مدنی و بعد از ارتحال پیامبر(ص) تقسیم میشود، گفت: ایشان در جنگهای احد، احزاب و خیبر بهعنوان پرستار، همراه، امیدبخش و خطبه خوان حضور داشتند.
وی در تشریح راههایی که امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) در برابر مشرکان اتخاذ میکردند، گفت: ایشان میتوانستند نظام را برانداز کنند، تسلیم شوند، سکوت و کناره گیری کنند ولی حضور در میدان جهاد تبیین و صحنه روشنگری و مشارکت در جهت تصحیح روندهای اشتباه با توزیع نقش و تقسیم کار مناسب بین خود را برگزیدند.
آیت الله کعبی تاکید کرد: نقش امام علی(ع) قاضی ارشد حکومت، تبیین قرآن و سنت و مشاور حکومت بود و نقش ویژه حضرت زهرا(س) که فقط از عهده ایشان برمیآمد، جهاد تبیین و تحمل هزینه در حد شهادت بود.
براساس این گزارش، در پایان کتاب مجموعه مقالات ارائه شده به دبیرخانه این همایش با حضور مسئولان استانی حاضر در همایش رونمایی شد.
انتهای پیام. /
نظر شما