یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۸
اختتامیه اولین جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری برگزار می‌شود

حوزه/ مراسم اختتامیه اولین دوره جشنواره اعطای نشان نیکوکاری در سالن همایش‌های بین المللی هتل ارم تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجت الاسلام شرفخانی رئیس مرکز امور خیریه در نشست خبری جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری ویژه تشکل‌های خیریه با تبریک ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن و روز مادر، اظهار داشت: اولین جشنواره ملی اعطای تندیس نیکوکاری از اسفند سال ۱۴۰۲ فعالیت خود را به صورت رسمی شروع کرد و در اردیبهشت‌ماه امسال فراخوان در اختیار تشکل‌های اجتماعی و تشکل‌های خیریه قرار گرفت.

وی افزود: با تلاشی که دبیرخانه جشنواره انجام داد، نسبت به تعداد موسسات خیریه و تشکل‌های خیریه در کشور بیش از ۳۰ درصد تشکل‌های خیریه در این جشنواره شرکت کردند.

حجت الاسلام شرفخانی ادامه داد: ۱۹۹۸ موسسه و تشکل خیریه در این جشنواره ثبت نام کردند و تمام آمار، اطلاعات و اسناد و مستندات خود را از طریق سایت جشنواره بارگزاری کردند، این استقبال بی نظیر از اولین دوره جشنواره ملی اعطای تندیس نیکوکاری نشان از سلامت و اقدامات اثربخش و مطلوب موسسات دارد.

دبیر جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری گفت: بعد از ارزیابی‌های صورت گرفته ۲۴ تشکل خیریه به عنوان منتخب جشنواره تندیس نیکوکاری را دریافت خواهند کرد، همچنین سه تشکل خیریه به عنوان منتخب تقدیر خواهند شد.

وی با بیان اینکه مراسم اختتامیه اولین دوره جشنواره اعطای نشان نیکوکاری روز چهارم دی ماه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲ در سالن همایش‌های بین المللی هتل ارم تهران برگزار خواهد شد، اظهار کرد: در این مراسم معاون ریاست جمهوری، وزرا و روسای سازمان‌ها و برگزیدگان شهرستانی، استانی و ملی حضور خواهند داشت.

حجت الاسلام شرفخانی گفت: این مراسم با حضور تشکل‌های خیریه، خیرین و شبکه‌های ملی خیرین و مجامع و انجمن‌های خیرین برگزار می‌شود.

دبیر جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری، با بیان اینکه نهادهای حاکمیتی در امر خیر در کنار تشکل‌های مردمی قرار گرفتند و این رویداد علمی و فرهنگی را رقم زدند، اظهار کرد: شورای سیاستگذاری جشنواره متشکل از وزارت کشور، سازمان اوقاف، سازمان بهزیستی، وزارت ورزش و جوانان، فراجا و وزارت بهداشت، مجمع خیرین کشور، شبکه ملی موسسات خیریه، شبکه ملی موسسات حامی ایتام و پیشکسوتان امر خیر در مجموعه شورای سیاستگذاری حضور پیدا کردند، این همگرایی و هم افزایی و اتحاد باعث شد بیش از ۳۰ درصد از موسسات در جشنواره حضور پیدا کردند، نزدیک ۵ هزار موسسه خیریه فعال در کشور داریم که از این تعداد ۱۹۹۸ موسسه در جشنواره شرکت کرده‌اند.

وی تصریح کرد: اختتامیه جشنواره اعطای نشان نیکوکاری شروع جدیدی با رویکرد پویایی و هم افزایی در بین ساختارهای حاکمیتی و مردمی است تا به اهداف جشنواره برسیم.

محسن بدیعی دبیر شورای سیاستگذاری اولین جشنواره تندیس نیکوکاری نیز در ادامه این نشست با تبریک ولادت حضرت زهرا (س) و روز مادر گفت: اولین جشنواره تندیس نیکوکاری برای حوزه‌های خیریه‌ای با شکوه هر چه تمام‌تر و با مشارکت تعداد زیادی از تشکل‌های مردم نهاد در سطح شهرستانی، استان و ملی روز چهارم دی ماه در هتل ارم برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این مراسم از مقام خیرین و کسانی که در حوزه خدماتی، عمرانی و زیست بوم فعالیت دارند تجلیل خواهد شد، فرهنگ سازی در عرصه کار خیر نیز از دیگر اهداف این جشنواره است.

بدیعی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۷۰ هزار موسسه، گروه‌های مردمی و تشکل‌های مردم نهاد در کشور فعال هستند و خدمت ارائه می‌کنند، اظهار کرد: فقط تشکل‌های مردم نهادی که پروانه خود را از سازمان بهزیستی، وزارت کشور، وزارت ورزش و نیروی انتظامی اخذ کرده‌اند در دامنه شرکت در جشنواره بوده‌اند.

دبیر شورای سیاستگذاری اولین جشنواره تندیس نیکوکاری یادآور شد: اگر کسی در این جشنواره تندیس دریافت نکرد به معنای کم کاری نیست، بلکه شرکت در جشنواره عمدتا به صورت خوداظهاری بوده و شرکت کنندگان مورد تحلیل و ارزیابی قرار گرفته‌اند و امیدواریم شورای سیاستگذاری به فعالیت خود ادامه داده و دبیرخانه فعال باشد و بتوانیم دومین دوره را سال آینده برگزار کنیم.

دکتر محمدمهدی جعفری دبیر علمی جشنواره اعطای تندیس نیکوکاری نیز در این نشست اظهار کرد: موسسات و تشکل‌های خیریه نقش بی بدیلی در حل مسائل دارند، طبق گزارشات منتشر شده اگر اقتصاد موسسات خیریه را کنار یکدیگر تجمیع کنیم، پنجمین اقتصاد دنیا می‌شود.

وی یادآور شد: تشکل‌های خیریه به عنوان یک نهاد و سازمانی که مبتنی بر اعتقاد به یک خیر جمعی شکل گرفته‌اند بایستی بیش از پیش به سمت حرفه‌ای شدن حرکت کنند.

دبیر علمی جشنواره اعطای تندیس نیکوکاری، با بیان اینکه درصدد هستیم تا موسسات خیریه و برتر و الگو را در کشور معرفی کنیم و به سمت الگوسازی حرکت کنیم، ادامه داد: جشنواره ملی اعطای تندیس نیکوکاری در مسیری است تا موسسات تراز و حرفه‌ای را در سطح شهرستانی، استانی و ملی شناسایی کند و به آحاد مردم و سطح بین الملل معرفی کند. این موسسات می‌توانند در سطح بین الملل الگو باشند تا سطح اقدامات عام المنفعه را در دنیا معرفی کنند.

جعفری خاطرنشان کرد: امروز در دنیا برای معرفی موسسات و مجموعه‌های مردمی در تراز و الگو مدل و شاخص تعریف شده است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha