حجتالاسلام والمسلمین حبیب یوسفی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان به تشریح چگونگی نامگذاری روز ۹ دی پرداخت و افزود: ریشه این حرکت مردمی و سرنوشتساز به برگزاری انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و اتفاقات مربوط به آن برمیگردد.
وی بیان کرد: یکی از مسائل مهمی که برای طیفهای مختلف سیاسی ایران قابل توجه است، چالشهایی است که دشمنان نظام از این چالشها سوءاستفاده و اقدام به ایجاد شکاف و دو دستگی در بین مردم میکنند تا به اهداف شوم خود برسند، یعنی همان سیاست غلط انگلیسی «اختلاف بیانداز و حکومت کن»
استاد حوزه تصریح کرد: انتخابات ریاست جمهوری یکی از این چالشهایی است که دشمنان برای ایجاد شکاف از آن استفاده میکنند، در انتخابات خرداد ۱۳۸۸ آمریکا، اسرائیل و انگلیس که از دشمنان سرسخت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند برای ایجاد شکاف، مزدوران خود را وارد صحنه انتخابات کرده و موجب ایجاد شکاف بین مردم و مسئولان کشور شدند.
وی گفت: به عنوان نمونه پیش از برگزاری انتخابات بحث کمیته صیانت از آراء که امری غیرقانونی و در مقابله با نظارت شورای نگهبان بود را مطرح کردند و در تبلیغات انتخاباتی نیز دروغها و اتهاماتی را به راه انداختند که موجب تنشها و حساسیتهای زیادی بین طرفداران دو نامزد انتخاباتی احمدینژاد و میرحسین موسوی شد.
حجتالاسلام والمسلمین یوسفی یادآور شد: پس از برگزاری انتخابات و اعلام شمار آرا که احمدینژاد بیش از ۲۴ میلیون و موسوی افزون بر ۱۳ میلیون رای آورده بودند بلافاصله بحث تقلب در انتخابات را مطرح و به دنبال آن اعتراضها و تظاهراتی در برخی شهرها به ویژه در تهران به راه انداختند.
وی افزود: در آن روزها طرفداران موسوی که با پارچههای سبز و با نام جنبش سبز به دنبال نوعی انقلاب مخملی بودند اعتراضهای خود را با تظاهرات و آوردن جمعی از جوانان به خیابانها، اقدام به ناامنی و اغتشاشات میکردند.
حجتالاسلام والمسلمین یوسفی تصریح کرد: مقام معظم رهبری دستور دادند، طبق قانون اعتراضات دقیقاً بررسی و در همه حوزههای انتخابیه با حضور نمایندگان دو طرف آراء مردم، به صورت دقیقً بازشماری شود.
وی اظهار کرد: بازشماری آرا در سراسر کشور با حضور نماینده معترضان و فیلمبرداری و مستندسازی انجام شد اما هیچ تغییر قابل ملاحظهای در عدد آرا و سرنوشت انتخابات پیش نیامد، در عین حال از اواخر خرداد ۸۸ تا اوایل دی ۸۸ در هر مناسبت و فرصتی برخی افراد مزدور در بین جنبش سبز، سعی در اعتراض و اغتشاش میکردند و گاهی به دولت و مسئولان و به خصوص به اصل ولایت فقیه، امام و رهبری توهین میکردند، به عنوان مثال در روز قدس آن سال عکسهای امام راحل را پاره و به مقام معظم رهبری و جایگاه ولایت توهین کردند.
استاد حوزه اضافه کرد: اوج این اعتراضها و برخوردها روز تاسوعا و عاشورای سال ۸۸ بود که حتی به دستههای عزاداری و پرچمهای حضرت زهرا(س) و امام حسین(ع) نیز توهین شد و بعضی خیمههای عزاداری را آتش زدند، پس از این وقایع بود که سرانجام صبر انقلابی مردم به پایان رسید و در راهپیمایی ۹ دی که چند روز پس از عاشورا بود حدود ۴۰ میلیون نفر در شهرها و روستاهای مختلف به راهپیمایی و حمایت از رهبری و ولایت فقیه پرداخته و اغتشاشات عده قلیلی فریب خورده دشمنان را محکوم کردند و این حماسه مردمی به اندازهای قوی و شدید بود که دشمنان نظام را ناامید و پرونده اغتشاشگران را در هم پیچید.
وی یادآور شد: در راهپیماییهای مختلف آن روز شعارهایی از قبیل« آشوبگر بیغیرت ! خجالت خجالت! خواص بیبصیرت! خجالت خجالت! خامنهای رهبر است! دشمن او ابتر است! سبز فقط سبز علی! ننگ به سبز مخملی! مزدور آمریکایی ما اومدیم کجایی! و... سر داده می شد.
به گفته وی، به همین مناسبت روز ۹دی را روز بصیرت و بیعت با ولایت نامگذاری کرده اند و هرسال مردم فهیم ایران با راهپیمایی، این حماسه بزرگ را قدردانی و یادآوری میکنند.
نظر شما