شنبه ۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۴
بصیرت وجه تمایز ملت ایران با مردم منطقه و جهان/پیشتازی مردم اصفهان علیه فتنه۸۸

امام جمعه موقت اصفهان با تاکید بر لزوم تقوا برای داشتن فرقان و قوه تمیز حق از باطل تصریح کرد: خدای متعال مقدمه را در اختیار قرار داده و برای آن که تبعیض قائل نشود، این مقدمه تقوا است، چرا که این امر سبب رشد عقل می شود و ظرف بصیرت نیز در تعقل است. 

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی، در همایش عبرت شام در هنرستان هنرهای زیبا با اشاره به این که جهاد تبیین در واقع تبیین حقایقی است که در فوق توان انسان باشد اظهار داشت: متَعَلق این تبیین، بیان حقایق است، چرا که رسانه های خارجی نیز جهاد تبیین انجام می دهند اما در امر باطل این کار را دنبال می کنند، که این کار آنها ها ضد ارزش است.

عضو خبرگان رهبری با بیان این که یکی از رویدادهای پرافتخار اصفهان راهپیمایی هشتم دی و روز بصیرت است گفت: مردم چند شهر روز هشتم دی به صورت خودجوش وارد صحنه شدند و در برابر افراد اغتشاشگر که مشکلاتی را برای کشور و انقلاب ایجاد کرده بودند ایستادند.

وی افزود: مردم اصفهان نیز در هشتم دی به میدان آمدند، اما این حضور متاسفانه درست تبیین نشد و هنوز مردم در کشور این مساله را نمی دانند.

استاد حوزه آغازگر حرکت مردم در ۹ دی را، اصفهان دانست و گفت: این حرکت از اصفهان آغاز شد و این بصیرت مردم اصفهان را نشان می دهد و موجب شد مردم شهرهای دیگر به حرکت آمده و به میدان بیایند.

آیت الله مهدوی در ادامه سخنان خود به برخی از عوامل سقوط سوریه و عبرت پذیری از این واقعه اشاره کرد و افزود: اولین و مهم ترین نکته عدم اتحاد بین گروه ها بود، در واقع همان اتحادی که حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند.

وی اضافه کرد: این اتحاد به آن معنا است که گروه های مختلف با سلایق گوناگون کنار یکدیگر باشند و از هم حمایت کنند، به خصوص اتحاد در گروه های مذهبی روشن تر جلوه می کند و لبه اختلاف، در این گروه ها شدیدتر است.

عضو خبرگان رهبری یکی از راهبردهای قوی انقلاب اسلامی را مسئله اتحاد عنوان کرد و ادامه داد: این نکته باید در وجود همه ما نقش ببندد که با مخالف چگونه برخورد کنیم، چرا که دنیا، دنیای تبادل افکار و انتقال مطالب است و رسانه ها به طور دائم مطالب را منتقل می کنند، لذا باید بسیار عاقلانه به آن دقت کنیم.

عضو خبرگان رهبری یکی دیگر از دلایل سقوط سوریه را عدم مقاومت ارتش این کشور بیان کرد و گفت: اگر گروه ها پشت سرهم بودند ارتش نیز احساس حمایت می کرد و به طور قطع اگر ارتش و قوای مسلح سوریه ایستادگی می کردند ناظر چنین وضعی در شام و سوریه نبودیم، لذا یکی از عوامل عمده سقوط سوریه، رها کردن ارتش بود.

وی خاطر نشان کرد: شهید سلیمانی با بصیرت و بینایی خود نمونه بسیج را در لبنان و عراق تقویت کرد و در سوریه نیز نیروی دفاع الوطنی را عضوگیری نمود، اما دولت، حمایت جدی از آنها نکرد و دشمن نیز که می دانست حضور این نیرو مانع جدی برای آمریکا و صهیونیست ها است موجب تضعیف آنها شد.

آیت الله مهدوی عنوان کرد: عامل دیگر سقوط سوریه، ضعف و مشکلات اقتصادی بود و یکی از مشکلات ارتش، مسائل اقتصادی بود و مردم نیز تصور می کنند اگر بشار اسد کنار برود وضع بهتر می شود در حالی که آمریکا و صهیونیست ها هیچ گاه به فکر منافع آنها نیستند.

وی افزود: آمریکا زیرساخت های سوریه را از بین می برد تا یک کشور ضعیف و دست نشانده باشد و نتواند جلوی صهیونیست ها قد علم کند.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به دیگر عوامل سقوط سوریه و دولت بشار اسد گفت: کمک تسلیحاتی غرب به معارضین و به خصوص عدم بصیرت کافی و هوشیاری و نبودن به موقع در صحنه از دیگر علل سقوط این کشور است و این در حالی است که قرآن کریم نیز در آیه بیست و نه سوره انفال یکی از عوامل مهم بصیرت را تقوا عنوان کرده و می فرماید :«إن تَتّقوا الله یَجعَل لَکُم فُرقاناً»

وی اضافه کرد: خداوند متعال می فرماید تقوا داشته باشید تا دارای فرقان شوید، بنابراین فرقان تحصیلی نیست، بلکه حصولی است و نمی توان پای درس آن را آموخت.

امام جمعه موقت اصفهان با تاکید بر لزوم تقوا برای داشتن فرقان و قوه تمیز حق از باطل تصریح کرد: خدای متعال مقدمه را در اختیار قرار داده و برای آن که تبعیض قائل نشود، این مقدمه تقوا است، چرا که این امر سبب رشد عقل می شود و ظرف بصیرت نیز در تعقل است.

وی عنوان کرد: باید در فرمایشات رهبر معظم انقلاب دقت کنیم تا اگر خود بصیرت نداریم، با نورافکن الهی که بر روی حقایق جهان نور می افکند و از مسائل اطلاع دارد مطلع شویم.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha