به گزارش خبرگزاری حوزه، خانم مهناز آلبولافی مدیر مدرسه علمیه ریحانه النبی (س) شادگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اهواز اظهار داشت: حماسه ۹ دی، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و نماد بصیرت و بیداری ملت ایران بود.
وی در پاسخ به این پرسش که ۹ دی چه آثار و برکاتی برای انقلاب اسلامی داشت، گفت: این حماسه علاوه بر اینکه بیانگر حضور گسترده مردم با سلایق مختلف سیاسی و اجتماعی، انسجام و اتحاد ملی بود، پرچم پایبندی مردم ایران به اصول و ارزش های انقلاب اسلامی است.
آلبولافی بیان کرد: دشمنانی که در صدد تضعیف اراده ملت ایران بودند، با حضور میلیونی مردم در ۹ دی، طرحهایشان بیاثر شد. این حضور میلیونی، مشروعیت سیاسی و اجتماعی نظام را به دنیا نشان داد و پایههای اقتدار آن را مستحکمتر کرد.
مدیر مدرسه علمیه ریحانه النبی (س) شادگان با اشاره به پیام های حماسه ۹ دی تصریح کرد: پیام این حرکت عظیم، حفظ استقلال و مقابله با سلطهجویی دشمنان بود. ملت ایران با این حضور، مخالفت قاطع خود با هر گونه دخالت خارجی را اعلام کردند. مردم نشان دادند که پایبندی به ولایت فقیه و رهبری نظام، خط قرمز آنهاست. این حماسه اعلام کرد که ملت ایران، فارغ از اختلافات داخلی، در برابر دشمنان یکپارچه و متحد هستند.
وی با بیان اینکه روز ۹ دی شکست تاریخی سنگینترین فتنه تاریخ انقلاب بود، افزود: فتنه ۸۸ یکی از پیچیدهترین و خطرناکترین بحرانهای تاریخ انقلاب اسلامی بود که با هدف ایجاد بیثباتی و تغییر ساختارهای نظام طراحی شده بود اما مردم با بصیرت خود، ماهیت ضدانقلابی فتنهگران را برای همگان روشن ساختند و حضور گسترده مردم در این روز، به معنای شکست این توطئه بود. با حضور مردم، فتنهگران دیگر نتوانستند به اقدامات خود ادامه دهند و این روز باعث شد کشور به مسیر ثبات و امنیت بازگردد.
آلبولافی در ادامه اظهار داشت: این روز نماد پایبندی به اسلام، ولایتفقیه و ارزشهای انقلاب بود و حضور میلیونی مردم بدون هرگونه سازماندهی رسمی، این روز را به یک رویداد تاریخی تبدیل کرد. بیانات روشنگرانه مقام معظم رهبری، نقش بسزایی در بصیرتدهی و هدایت مردم ایفا کرد. ۹ دی بهعنوان روز بصیرت، در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت شد و باید الهامبخش نسلهای آینده باشد.
نظر شما