مرضیه عاصی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه دهه بصیرت عنوان کرد: پس از انتخابات سال ۱۳۸۸، برخی گروهها اغتشاش و موج فتنهای را در کشور آغاز کردند. رهبر معظم انقلاب بعد وقایعی که در کشور رقم خورد از مردم خواستند تا نفرت و انزجارشان را نسبت به این افراد نشان دهند و جمعیت انبوهی از مردم ایران در ۹ دی ماه به خیابانها آمدند و به فرمان رهبر معظم انقلاب لبیک گفتند.
وی با اشاره به اهمیت یادآوری هر ساله دهه بصیرت گفت: هر سال باید در این دهه به طور ویژه بصیرت افزایی داشته باشیم، چون با نگاهی به گذشته متوجه اهمیت بصیرت در بزنگاههای تاریخی میشویم.
فعال فرهنگی ادامه داد: اگر حضرت علی (ع) در جنگ صفین به پیروزی ظاهری نرسید و مردم فریب مکر معاویه و عمروعاص را خوردند به خاطر بی بصیرتی مردم و سپاهیان بود. زمانی که معاویه قرآن بر سر نیزه کرد هر چقدر حضرت علی (ع) فرمودند آنها کاغذ است و من قرآن ناطق هستم سپاهیان توجه نکردند و گفتند که علی از دین خارج شده است.
وی افزود: زمانی که به حضرت علی (ع) گفتند که تو سیاست نداری حضرت علی (ع) در پاسخ گفتند اگر سیاست از راه فریب کاری باشد آن را نمیخواهم، به خدا سوگند، معاویه از من زیرکتر نیست. او پیمان شکنی میکند اگر پیمان شکنی را ناخوش نمیداشتم، من زیرکترین مردم میبودم.
عاصی بیان کرد: وقایع صفین در حالی رخ داد که مالک اشتر در آستانه پیروزی بود؛ اما به خاطر بی بصیرتی و عدم قدرت تحلیل سپاهیان مجبور به عقب نشینی شد.
وی با بیان اینکه امام حسن (ع) زمانی که بی بصیرتی یارانشان را دیدند مجبور به پذیرش صلح شدند، گفت: در واقعه عاشورا نیز عدهای از افراد بالای قتلگاه نشسته بودند و با شیون و زاری میگفتند که خدایا پسر فاطمه (س) را یاری کن. این در حالی است که باید به میدان میآمدند و در عمل یاری میکردند.
پژوهشگر حوزوی یادآور شد: هر زمانی که مردم و سپاهیان قدرت تحلیل و بصیرت نداشته باشند به شکست ولی امر مسلمین منتهی میشود به همین خاطر لازم است که بصیرت افزایی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه هم باید بصیرت خود را افزایش بدهیم و هم به بصیرت افزایی دیگران کمک کنیم، گفت: بعد اغتشاشات ۱۴۰۱ همواره تلاش کردم که در طول سال به مدارس مختلف شهر و روستا بروم و گرههای ذهنی و شبهاتی که به خاطر فضای مجازی ایجاد میشود را برای نوجوانان رفع کنم.
انتهای پیام
نظر شما