یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶
دوره آموزش مکالمه زبان‌های عربی و انگلیسی ویژه اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم

حوزه/ مرکز آموزش زبان حوزه‌های علمیه از سال ۱۴۰۱ نخستین دوره آموزش مکالمه زبان‌های عربی و انگلیسی را ویژه اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم برگزار کرد. این دوره آموزشی حدود دو سال و در ۱۲ ترم به طول انجامید.

به گزارش خبرگزاری حوزه،مراسم اختتامیه کلاس‌های عربی و انگلیسی استادان سطوح عالی و خارج حوزه علمیه، درحال برگزاری می‌باشد. این مراسم با حضور بیش از ۳۰ استاد سطوح عالی و خارج حوزه علمیه در ۲ دی ماه ۱۴۰۳ درحال برگزاری می‌باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید علیرضا حسینی رئیس مرکز آموزش زبان حوزه‌های علمیه در مراسم اختتامیه این دوره آموزشی که با حضور مسئولان مجتمع آموزشی پژوهشی بین الملل حوزه‌های علمیه و هیأت رئیسه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج برگزار شد، به بیان فلسفه برگزاری این کلاس‌ها برای استادان سطوح عالی و خارج پرداخت.

وی با تأکید بر اهمیت روزافزون زبان آموزی طلاب و روحانیون، گفت: یکی از راه حل‌های مهم در فراگیرکردن زبان‌آموزی در بین طلاب، فرهنگ‌سازی است؛ یعنی خود طلاب و فضلا این احساس نیاز را داشته باشند. بنابراین ما برنامه آموزش را برای اساتید سطوح عالی قرار دادیم، تا خود آنها پس از دیدن فواید این مهارت، باعث اقبال طلاب به زبان آموزی شوند.


سپس دکتر شیعی جانشین مجتمع علمی پژوهشی بین الملل حوزه به تشریح این دوره آموزشی پرداخت و از پشت کار و جدیت مدرسین دوره آموزشی و اساتید سطوح عالی و خارج که با مشغله‌های فراوان در این دو سال در کلاس‌ها شرکت کردند، قدردانی کرد و گفت: امروز شاهد دریافت مدرک سطح عالی زبان عربی و انگلیسی اساتید سطوح عالی و خارج هستیم و امیدواریم دوره‌های تکمیلی خطابه، مقاله نویسی، نویسندگی و کنشگری فضای مجازی بر پایه زبان خارجی و تبلیغ بین الملل برگزار شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین فلاحتی مسئول کمیته بین الملل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم نیز در این مراسم گفت: با برگزاری این دوره آموزشی، ۲۵ استاد زبان آموخته جدید به ظرفیت بزرگ اساتید زبان دان حوزه علمیه اضافه شد.
آیت‌الله مهدی سلیمانی اردهالی رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از دیگر سخنرانان این مراسم بود که با قدردانی از زحمات مدرسین و اساتید شرکت کننده در دوره آموزش زبان، از اهمیت دانستن زبان در جهان کنونی سخن گفت.

وی افزود: امیدوارم مسئولان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و شورای عالی حوزه برای زبان آموزی در عرصه تبلیغ بین المللی اهمیت بیشتری قائل شوند تا در آینده بتوانیم گام‌های موثرتری در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برداریم.


همچنین حجت الاسلام والمسلمین لطفی نیاسر از اعضای هیئت رئیسه تشکل اساتید و از اساتید پرسابقه سطوح عالی حوزه علمیه قم با تمجید از تسلط اساتید سطوح عالی به زبان خارجی به بیان خاطره‌ای پرداخت و گفت: سال ۱۳۴۳ شمسی در شهر قم، فقط در دو مدرسه حقانی و مدرسه آیت‌الله گلپایگانی(ره) تدریس زبان خارجی شروع شد، اما متأسفانه ناتمام ماند و ما امروز اثر آن را می‌بینیم، اما بنده امروز خوشحال هستم که اساتید و فضلای جوان به زبان خارجی مسلط هستند و این مسئله زبان خارجی در امر تبلیغ بسیار مؤثر خواهد بود.


حجت الاسلام والمسلمین رحمانی سبزواری از اعضای هیئت رئیسه تشکل اساتید نیز با بیان اینکه در ابتدای انقلاب به عنوان مبلغ در ایام حج در کشور عربستان حاضر بود، بر اهمیت تسلط به زبان تاکید کرد: علاوه بر دانستن دانش ادبیات عرب، صرف، نحو و بلاغت تسلط بر گفتگو و مکالمه به زبان عربی روز نیز برای علما بسیار پر اهمیت و کاربردی است.


در این مراسم چهار نفر از اساتید دانش آموخته زبان به سخنرانی به زبان عربی و انگلیسی پرداختند که با تشویق و تأیید مکرر حاضران همراه بود.
در پایان این برنامه از اساتید شرکت کننده دوره‌های آموزش زبان و اساتید برگزارکننده قدردانی شد و طرح‌های آموزشی و تبلیغی برای دانش آموختگان زبان خارجی مورد تاکید قرار گرفت

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha