به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در نشستی که با حضور مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان تهران برگزار شد، اظهار داشت: ۹۵ هزار پرونده تاریخ شفاهی جامعه ایثارگری در بنیاد شهید و امور ایثاگران تهران بزرگ وجود دارد.
عباسعلی رضایی، در این نشست با تاکید بر فرمایش رهبر معظم انقلاب برای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: مقام معظم رهبری تاکید بر برگزاری کنگره شهدا و انجام کارهای فرهنگی در سطح محلات و مناطق شهری و روستایی و ماندگاری این آثار را دارند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ با ضمن ارائه آماری از جامعه ایثارگری تهران بزرگ، به تشریح برنامههای بنیاد تهران بزرگ برای پرونده تاریخ شفاهی پرداخت و ابراز کرد: ۹۵ هزار پرونده تاریخ شفاهی جامعه ایثارگری در بنیاد شهید و امور ایثاگران تهران بزرگ و ۴۴ هزار پرونده در استان تهران وجود دارد.
رضایی در این نشست بر تعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در زمینه مرکز اسناد تاکید کرد و یادآور شد: بنیاد تهران بزرگ آمادگی هر گونه همکاری در زمینه جمعآوری آثار مربوط به جامعه ایثارگری را با موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان تهران را دارد.
سردار سرتیپ دوم پاسدار «نادر ادیبی» مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز در این نشست با بیان اینکه رئیس بنیاد شهید و امور ایثاگران به عنوان عضو هیئت امنای موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است، بر ظرفیتهای موزه دفاع مقدس برای جامعه ایثارگری و تعامل با بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ تاکید کرد.
سردار «علیاصغر محسنشیخی» مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان تهران هم در این نشست بر تعامل با بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ تاکید کرد و گفت: دفاتر حفظ آثار در تهران تشکیل شده است و هماهنگیهای در این رابطه انجام شده است، در این نشست که با حضور اصحاب کریمی معاون امور مناطق و شهرستانهای موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، مسئولان بر موضوع تشکیل «کمیته تاریخ شفاهی» و «دانشنامه ملی دفاع مقدس» تاکید کردند.
انتهای پیام. /
نظر شما