به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام محمد علی قربانی مدیر هنر و تبلیغ نوین معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه کشور در حاشیه برگزاری اولین دوره حضوری آموزشی - توجیهی مسئولین هنر و تبلیغ نوین مدیریت های استانی حوزه در قم گفت: این دوره با حضور ۵۰ نفر از مسئولین هنر و تبلیغ نوین استانی، شهرستانی و مدیریت قم با هدف توجیه و آموزش نسبت به اجرای برنامه و طرح های عرصه تبلیغ در فضای مجازی آغاز شده است.
بیشتر بخوانید:
۱۰ نکته کلیدی معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه به مسئولان هنر و تبلیغ
وی ادامه داد: رسالت دیگر این گروه ها، راه اندازی و فعالیت مرکز تبلیغ مجازی با توجه به ظرفیت های موجود در هر استان و شهرستان در موضوع خاصی از مسائل مربوط به فضای مجازی است. این افراد موظفند با استفاده از ابزار هنر و فضای مجازی مسائل دینی و ارزشی و... را تبلیغ و مباحث دینی تبلیغ و در عین حال مسائل مربوط به آموزش های هنری در مدارس علمیه را پیگیری و جشنواره ها و نمایشگاه های هنری طلاب را راه اندازی کنند.
ببینید:
تصاویر/ همایش آموزشی، توجیهی مسئولین هنر و تبلیغ نوین
اهمیت تبلیغ مجازی
حجت الاسلام قربانی با بیان این که تبلیغ در دنیای امروز به عرصه ها مختلفی وابسته است و یکی از عرصه ها و ابزارهای نوین هنر و فضای مجازی است، افزود: توجه به مسائلی چون تبلیغ در عرصه وبلاگ از سال ۸۳ در معاونت تبلیغ مورد توجه مسئولین وقت حوزه قرار گرفت و با پیشرفت عرصه های مختلف در سال ۹۵ شاهد شکل گیری کارگروهی به نام مرکز تبلیغ مجازی در معاونت تبلیغ و در این سالها به دلیل ویژه بودن مسئله فضای مجازی شاهد توسعه آن در کشور بودیم.
توسعه تبلیغ فضای مجازی با ۲۲ مرکز استانی و شهرستانی
مدیر هنر و تبلیغ نوین معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه اعلام کرد: در حال حاضر ۱۴ مرکز هنر و تبلیغ نوین در استان ها راه اندازی شده و در حال راه اندازی ۸ مرکزی دیگر هستیم که در مجموع شاهد شکل گیری ۲۲ مرکز تبلیغ مجازی در معاونت تبلیغ حوزه های علمیه خواهیم بود. هدف از توسعه این مراکز تبدیل به شبکه برای پاسخ گویی نیازهای اصلی مردم در فضای مجازی است.
وی بیان داشت: تاکنون ۱۲ دوره از این همایش ها به صورت وبیناری برگزار شده است و این اولین دوره است که به صورت حضوری و به عنوان تکمیل کننده همایش های گذشته، در حال برگزاری است.
نظر شما