حجتالاسلام توحیدی ، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، در کرمانشاه، در خصوص اجرای طرح زندگی با آیهها، اظهار کرد: براساس دغدغه های امام جامعه که فرمودند؛ یکی از راهکارهای قرآنی کردن اجتماع، گفتمانسازی و تبدیل مفاهیم قرآنی به مسلمات فکری و رایجترین افکار مردم است، همین رهنمودها ، راهکار اصلی دغدغه زندگی با آیه ها شد.
وی با بیان اینکه براساس این ایده، یک کار پژوهشی مطالعاتی انجام شد و ۱۵۰ آیه با ۵ ویژگی انتخاب شدند، گفت: این ویژگیها شامل کاربردی و عملیاتی بودن آیات، مبتلا به و امروزی بودن، جایگاه ویژه در اندیشه قرآنی، الفاظ آسان و خوشخوان و مأنوس بودن با ذهن مردم است.
مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه ، گفت: این آیات با محوریت سه شخصیت بزرگ قرآنی، امام خمینی(ره)، علامه طباطبایی و مقام معظم رهبری انتخاب شدهاند، همچنین از سخنان دیگر بزرگان مانند شهیدان بهشتی، مطهری، علامه مصباح(رحمت الله علیهما) و آیتالله جوادی(حفظه الله ) نیز استفاده شده است.
وی تدکید کرد: این طرح بر اساس، جهاد تبیین و گفتمانسازی از نگاه آیات قرآن در سطح جامعه اجرا شده است.
حجتالاسلام توحیدی در ادامه گفت: در این طرح، ۱۵۰ آیه در طول سه تا چهار سال در برنامههای قرآنی مختلف به عنوان پیوست دیده شده است، همچنین برنامههای تبلیغی ویژهای در مناسبتها و شرایط مختلف اجرا شده است.
مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه ، گفت: این طرح شامل چهار سطح مختلف بوده که شامل:
سطح اول، گفتمانسازی زندگی با آیهها که هدف آن پوشش ۳۰ میلیون نفر از جامعه است.
سطح دوم، ایجاد انس عمومی با مفاهیم قرآنی که هدف آن درگیر کردن ۵ میلیون نفر با آیات و مفاهیم قرآنی است.
سطح سوم، ایجاد انس عمومی مردم با الفاظ قرآنی که هدف آن حفظ آیات توسط یک میلیون نفر است.
سطح چهارم، کنشگری که هدف آن درگیر کردن ۵۰۰ هزار نفر به عنوان مربی و گسترشدهنده آیات قرآنی است.
حجتالاسلام توحیدی در پایان افزودند: این طرح با موفقیت اجرا شده و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز از آن قدردانی نموده و سازمان تبلیغات اسلامی هم قصد دارد، این طرح را با قدرت بیشتری ادامه دهد ، تا در طول سه تا چهار سال آینده، به اهداف مورد نظر دست یابد.
نظر شما