به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین عباس اسکندری در جلسه ستاد برگزاری چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در بخشهای معارف قرآن کریم، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد اظهار کرد: تشکر ویژهای از اهتمام و جدیت استاندار قم در این زمینه داریم که موجب شد کاری با کمترین نقص به منصه ظهور برسد و تاثیرگذاری لازم را داشته باشد چه اینکه بازخوردهای بسیار مثبتی از برگزاری مسابقات معارفی دریافت کردیم.
وی افزود: مقام عالی دولت در قم با وجود مشغله و دغدغههای فراوان، پای کار این مسابقات بود و با مأموریت ویژه به معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت فراتر از انتظار شاهد ایفای نقش استانداری در برگزاری مسابقات معارفی بودیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه بخش معارفی مسابقات قرآنی همواره مورد غفلت قرار میگرفت عنوان کرد: امسال اما در سومین دوره پیاپی به میزبانی قم، شاهد برگزاری مستقل این رقابتها بودیم، جریانی فرهنگی، اجتماعی و مذهبی که مورد توجه نخبگان و اقشار مختلف جامعه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم این حرکت جریانساز را همینگونه و با قوت بیشتر پیش ببریم، اطمینان داریم که به فراگیری و جذابیتی بیش از مسابقات آوایی خواهد رسید.
حجتالاسلام والمسلمین اسکندری تصریح کرد: غیر از مراسم افتتاحیه و اختتامیه، در روزهای مسابقات هم شاهد حضور چشمگیر مردم علاقمند به معارف دینی و قرآنی در سالن محل برگزاری بودیم که نشاندهنده استقبال فراگیر از این رقابتهاست همچنین در روز پایانی در مراسم اختتامیه نیز دو هزار نفر به محل برگزاری مراجعه کردند که به خاطر محدودیت فضا، تعداد زیادی از آنها در محل بقعه متبرکه امامزاده سید علی(ع) مستقر شدند و برنامهها به صورت زنده برای آنها پخش شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم ضمن تشکر مجدد از رویکرد فرهنگی و مذهبی استاندار قم و تاکید بر شتاب و گستردگی بیشتر این جریان قرآنی و معارفی در سالهای آینده گفت: مجموعهی همکاران اداره کل و اداره شهرستان و همچینن بقاع متبرکه، با جان و دل پای کار مسابقات بودند و این مسئله کاملا به چشم میآمد.
وی افزود: نیروهای ارزشی، با انگیزه و همدل در مجموعه اوقاف گردهم آمدهاند، مجموعهای منسجم که بر سر رسیدن به اهداف، اختلافی با هم ندارند به همین دلیل شاهد نظم بالای مسابقات بودیم.
حجتالاسلام والمسلمین اسکندری تصریح کرد: با وجود گستردگی کار، سعی بر این بود که از ظرفیتهای موجود (محل اسکان، تغذیه و سالن برگزاری مسابقات) استفاده کنیم و نهایت صرفهجویی را داشته باشیم که الگویی برای سالهای آینده و همچنین مجموعههای دیگر هم خواهد بود البته از مدیریت عالی استان تقاضا داریم ردیف بودجهی مستقلی برای این مسابقات در سالهای آینده در نظر گرفته شود.
رشد کمی و کیفی مسابقات محسوس بود
حجتالاسلام والمسلمین سید اسماعیل حسینی مقدم هم در این جلسه اظهار کرد: استاندار قم اهتمام خاصی برای برگزاری این مسابقات داشت و همواره تاکید میکرد موضوع مسابقات جدی و با قوت پیگیری شود، به طوری که هنوز خود را بدهکار این مسابقات و مأموریتی که بر عهدهام گذاشته شده بود میدانم.
وی افزود: مجموعهی اوقاف استان قم نیز با همه ظرفیتهای خود پای کار بود و نسبت به سالهای گذشته، شاهد شکوه و نظم بیشتری در مسابقات معارفی بودیم.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار قم با بیان اینکه رشد کمی و کیفی مسابقات محسوس بود گفت: به همین دلیل از مدیرکل، معاونین و همه کارکنان اوقاف و دست اندرکاران برگزاری این مسابقات کمال تشکر را دارم
نظر شما