شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۵
تقویت گردشگری تعالی بخش، راهکار مقابله با ایران هراسی دشمنان

حوزه/ مسئول شبکه ملی مبلغین گردشگری کشور با بیان این مطلب که رهبر معظم انقلاب در این سال‌ها به مقابله با ایران هراسی و اسلام هراسی پرداختند، گفت: یکی از مؤثرترین اقدامات در مقابله با این جریان، تقویت گردشگری تعالی بخش است.

حجت الاسلام محمد صمدنیا دریافت کننده دیپلم افتخار بهترین فیلم در بخش عینی‌سازی علوم انسانی در اختتامیه پنجمین جشنواره بین المللی (اشراق) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، با بیان این مطلب که رهبر معظم انقلاب در این سال‌ها به مقابله با ایران هراسی و اسلام هراسی پرداختند، اظهار داشت: یکی از مؤثرترین اقدامات در مقابله با این جریان، تقویت گردشگری تعالی بخش است.

حجت الاسلام صمدنیا در معرفی اثر خود، مستند، این یک کار تبلیغاتی نیست، گفت: این اثر روایت فعالیت ۲۰ ساله گردشگری معنوی مذهبی استان یزد یا به عبارتی تاریخ شفاهی گردشگری معنوی مذهبی ایران با محوریت استان یزد می باشد.

وی ادامه داد: شرایط تولید این اثر به گونه ای بوده که می بایست به صورت تخصصی چند سال در دل این کار فعالیت می شد تا روایتی فاخر و تخصصی اتفاق بیافتد و این مستند اثرگذاری ویژه طلاب بر گردشگران خارجی را نشان میدهد که ۵ سال طول کشیده است.

حجت الاسلام صمدنیا، خاطرنشان کرد: این اثر از بین ۱۰۰۰ اثر دیگر موفق به کسب دیپلم افتخار شده که تا کنون چنین اثری با این محتوا تولید نشده بود.

وی یادآور شد: جشنواره بین المللی فیلم دینی (اشراق) زیر نظر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در دو بخش رواق (ویژه طلاب) و اشراق (عموم فیلم سازان) برگزار شده است.

حجت الاسلام صمدنیا درپاسخ به سؤال خبرنگار حوزه مبنی بر اینکه آیا در ساخت این اثر فاخر چالش داشته اید یا نه، بیان کرد: ۳ روز در دهه اول محرم توریست‌های خارجی داشته ایم اما خیلی از تصاویر را نمی‌شد گرفت و خارجی‌ها بخاطر اسلام هراسی و ایران هراسی که در دنیا وجود دارد، به شدت دوربین گریز هستند.

وی ادامه داد: همین امر باعث شده بود که کارمان فرسایشی و زمان بر بشود.

کارشناس عرصه گردشگری، اظهار کرد: انتظار این است که مسئولین حمایت کرده و همچنین طلاب و دغدغه‌مندان در این عرصه ورود تخصصی و جدی داشته باشند.

مسئول شبکه ملی مبلغین گردشگری کشور تصریح کرد: حمایت مالی از این امر باید صورت بگیرد که بار مالی آن بر دوش یک نفر نباشد که موجب آسیب و آفت شود، لذا حمایت مادی باید از مسئولین مربوطه صورت گیرد تا فتح بابی بشود که مستندات بعدی را نیز بسازیم و البته ‌حمایت‌های کامل در جهت دیده شدن اینگونه آثار نیز باید در دستور کار مسئولین قرار گیرد.

وی تأکید کرد: من در طی سال‌های اخیر پیشنهاداتی را به حوزه علمیه، سازمان تبلیغات و سازمان اوقاف کشور داده‌ام اما هنوز مجموعه‌ای به صورت جدی پای کار نیامده که امیدوارم در شرایط کنونی اهمیت قضیه را درک نموده و به میدان بیایند که به نوبه خود از ایشان استقبال خواهم کرد.

حجت الاسلام صمدنیا در پاسخ به این سؤال که چگونه طلاب می‌توانند به این عرصه ورود کنند، ابراز کرد: بنده در حال حاضر مسئول شبکه ملی مبلغین گردشگری کشور هستم و طلاب در سطح ملی در حال آموزش دیدن و فعالیت می‌باشند که اگر در یزد کسی علاقه به این عرصه دارد می‌توانیم در خدمتشان باشیم.

گفتنی است حجت‌الاسلام صمدنیا دیپلم افتخار جشنواره بین المللی اشراق را در بهترین فیلم بخش جایزه عینی‌سازی علوم انسانی به اثر (این یک فیلم تبلیغاتی نیست) به دلیل ارائه و نمایش راهکار در زمینه ایجاد تشکیلات مردم پایه در مدیریت گردشگری معنوی دریافت کرد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha