یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
علم واقعی، راهی به سوی کمال و نزدیکی به خداوند

حوزه/ نشست علمی پژوهشی با عنوان «نقش زنان اندیشمند در توسعه علم و احیای تمدن نوین اسلامی» در مدرسه علمیه حضرت فاطمه محدثه (س) اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، خانم نرگس گودرزی، استاد و پژوهشگر حوزه، در جمع کادر، اساتید و طلاب مدرسه علمیه حضرت فاطمه محدثه (س) اصفهان به تبیین مفهوم علم حقیقی پرداخت و آن را علمی دانست که انسان را به سمت کمال و هدایت رهنمون می‌سازد و موجب نزدیکی به خداوند می‌شود.

وی تصریح کرد: علم واقعی تأثیر مثبت بر جامعه دارد و به فرهنگ‌سازی و تثبیت ارزش‌های دینی و الهی کمک می‌کند که در نهایت، زمینه‌ساز احیای تمدن نوین اسلامی خواهد بود.

خانم گودرزی بیان کرد: فرهنگ اسلامی تمامی زیرساخت‌های لازم برای تعالی انسان را داراست و تنها نیازمند مدیریت کارآمدی است تا این ارزش‌ها در سطح جهانی به اجرا درآید.

این استاد حوزه نقش زنان را در احیای تمدن نوین اسلامی بسیار حیاتی توصیف کرد و گفت: اولین وظیفه بانوان، ساماندهی امور خانه و خانواده و تربیت فرزندان است.

وی افزود: زنان در پرورش نسل‌های آینده که در آینده مدیران جامعه خواهند بود، نقش محوری دارند.

وی همچنین به وظیفه دوم زنان در ساخت جامعه اشاره کرد و از انگیزه‌بخشی به همسران به عنوان وظیفه سوم یاد کرد.

خانم گودرزی در ادامه، به تأثیرات تاریخی زنان بزرگوار همچون حضرت خدیجه (سلام‌الله‌علیها)، حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها)، حضرت زینب (سلام‌الله‌علیها) و حضرت معصومه (سلام‌الله‌علیها) اشاره کرد و گفت: «حضرت خدیجه (سلام‌الله‌علیها) پس از ازدواج با پیامبر اسلام (ص)، تمام ثروت خود را برای گسترش دین اسلام صرف کرد.» او همچنین به فداکاری‌های حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) در دفاع از ولایت و سخنرانی حضرت زینب (سلام‌الله‌علیها) در روز عاشورا اشاره کرد.

خانم گودرزی با ذکر نام برخی از بانوان فرهیخته تاریخ اسلام، از جمله ام کلثوم دختر محمد بن عثمان نایب امام زمان (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف)، همسر شیخ بهایی، ام‌الخیر کاشانی و بانو امین، به عنوان پیروان راستین حضرت زهرا و حضرت زینب (سلام‌الله‌علیهما) یاد کرد و اذعان داشت که اقدامات این بانوان بزرگوار هنوز برای بسیاری ناشناخته مانده است.

در پایان، استاد حوزه ضمن تأکید بر ادامه راه این بزرگواران، این مسیر را وظیفه‌ای خطیر برای بانوان حوزوی دانست و ابراز امیدواری کرد که با نیت یاری امام عصر (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف)، می‌توان دشوارترین کارها را انجام داد و کورترین مشکلات را حل کرد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha