به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، مراسم گرامیداشت شهید مجاهد نواب صفوی و شهدای فدائیان اسلام با حضور آیت الله سید جعفر شبیری زنجانی، حجت الاسلام والمسلمین محمد هادی رحیمی صادق مدیر حوزه علمیه استان تهران، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان، سردار علی فدوی جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سردار حسن زاده فرمانده سپاه محمد رسول الله و دختر شهید نواب صفوی، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران و اقشار مختلف فرهنگی و اجتماعی مردم شهر تهران امروز در حسینیه حضرت فاطمه الزهرا (س) در سپاه حضرت محمد رسول الله برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان با بیان اینکه باید اقدامات این شهید را به خوبی در جامعه و نسل های آینده تبیین کرد اظهار داشت: شهید نواب صفوی را به ترور متهم می کنند، و این در صورتی است که ایشان برخلاف اتهاماتی که بر این شهید وارد می کنند، هیچ تروری انجام نداده است بلکه افرادی را که به کشور و ملت ایران خیانت کرده بودند را بصورت قانونی حکم قانونی آنها را به اجراء در آورد. حکم خیانت به کشور چه چیزی می تواند باشد؟ شهید نواب صفوی حکم فقهی و شرعی را برای وطن فروشانی که سلطه بیگانگان بر مسلمانان را هموار کرده بودند، را اجرا کرد.
این استاد حوزه علمیه با توضیح خفقانی که در رژیم پهلوی بر کشور ایران سایه انداخته بود ابراز داشت: شهید نواب صفوی کسی بود که آغاز انقلاب اسلامی را بعد از جریان مشروطه رقم زد. ایشان بی تردید بعد از هجمه های انگلیس خبیث به ایران و شهادت شیخ فضل الله نوری و خفقانی که رژیم رضاخانی ایجاد کرد بود، اولین نفس و بی تردید مقدمه انقلاب اسلامی ایران را رقم زد. او را باید اولین رهبر دینی انقلاب اسلامی ایران دانست. اگر بخواهیم تاریخ انقلاب اسلامی را مرور کنیم باید گفت؛ اولین رهبر را باید شیخ فضل الله نوری، دومین رهبر را دو به رهبری را شهید نواب صفوی و سومین رهبر را امام خمینی(ره) دانست.
وی تاکید داشت: باید تاکید کنم شهید نواب صفوی حلقه اتصال دهنده بین مشروطه و انقلاب اسلامی ایران است. بعضی ها عمداً نمی خواهند شهید نواب صفوی در انقلاب اسلامی دیه شود و همیشه در طول جریانات انقلاب اسلامی ایران و تاریخ معاصر ایران نام و یاد و اقدامات این شاید بزرگوار را پنهان می کنند و نمی خواهند شهید نواب در عمق وجود انقلاب ایران دیده شود.
حجت الاسلام و المسلمین پناهیان با بیان خاطره ای از امام خمینی (ره) در مورد حکم اعدام ناجوانمردانه شهید نواب صفوی گفت: وقتیوحضرت امام (ره) برای مقابله جلوگیری از اعدام ناجوانمردانه شهید نواب صفوی نزد مراجع عظام تقلید آن زمان رفت و اصرار داشت که نواب را از این اقدام ناجوانمردانه جلوگیری کنند و نتوانستند بزرگان را متقاعد کنند، در خاطرات نزدیکان حضرت امام خمینی(ره) است که می گویند امام(ره) از شدت ناراحتی عبای خود را به زمین کوبیدن و فرزند حضرت امام (ره) می گوید؛ پدرم بعد از شهادت نواب به شدت حال روحی دگرگون و ناراحتی داشتند. کلمات حضرت امام درباره شهید نواب صفوی ستودنی و بسیار قابل تامل است.
وی در بیانی دیگر با توضیح اقدامات شهید نواب صفوی در موضوع اشغالگری فلسطین ابراز داشت: مبارزه با رژیم صهیونیستی قبل از انقلاب اسلامی ایران توسط شهید نواب رقم خورد. شهید نواب صفوی از اول اشغالگری رژیم کودک کش بر علیه صهیونیست ها قیام کرد. قیام شهید نواب صفوی در ایران بر علیه اشغالگری رژیم صهیونیستی بزرگ ترین تظاهرات تاریخ ایران در قبل از انقلاب است. این شهید با اقدامات خود مردم و حوزه های علمیه را بیدار کرد تا بر علیه این اشغالگری مخالفت و شعار دهند.
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان در پایان با بیان سابقه مبارزه روحانیت با رژیم صهیونیستی تاکید داشت: شناسنامه مبارزاتی روحانیت بر علیه رژیم خون آشام صهیونیستی به اقدامات شهید نواب صفوی برمی گردد. باید به این مطلب افتخار کنیم که در آغاز اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی ملت ایران خواب نبود. این چشمان بیدار شهید نواب صفوی بود زمان را خوب شناخت و فریاد بیدادگری را سر داد و باید ما نام و یاد این شهید سرافراز را پاس بداریم. شهید نواب صفوی یک الگوی جامع برای فرهنگ مقاومت است که باید حوزه و دانشگاه در جهت شناساندن این شهید مبارز انقلاب ایران به نسل های آینده اهتمام جدی داشته باشند.
نظر شما