نجمه تکلو، مسئول دوره تخصصی تربیت دستیار مشاور مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، از موفقیتآمیز بودن برگزاری این دوره خبر داد و هدف از این دوره را طبق بند دو اسناد راهبری مرکز مشاوره(بسترسازی برای دسترسی به مشاورین و متخصصین اگاه به عرف جامعه حوزوی) تربیت نیروی دغدغهمند و متعهد در زمینه مشاوره با تأکید بر متدهای روانشناسی اسلامی اعلام کرد.
وی با بیان اینکه این دوره با هدف پوشش نیازهای اولیه مشاورهای طلاب و افزایش سطح سلامت روان خانوادههای آنان طراحی شده است، افزود: دوره تخصصی تربیت دستیار مشاور، اردیبهشتماه ۱۴۰۲ آغاز شد و پس از مصاحبههای اولیه، از میان ۳۰۰ نفر متقاضی، ۷۰ نفر بهعنوان دانشپژوه پذیرش شدند. این دوره در قالب دوازده سرفصل آموزشی با حضور اساتید برجسته استانی و کشوری برگزار شد و تلاش بر این بود که آموزشها بهصورت کاربردی و مهارتی ارائه شود.
تکلو با بیان اینکه دانشپژوهان علاوه بر آموزشهای تئوری، در فعالیتهای مهارتی و عملکردی نیز مشارکت داشتند، گفت: این دوره که به مدت ۱۸ ماه و در قالب ۲۵۰ ساعت آموزشی برگزار شد، آذرماه سال جاری به پایان رسید.
مسئول دوره تخصصی تربیت دستیار مشاور مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان افزود: این دوره پودمانی که برای اولین بار در حوزه علمیه خراسان برگزار میشد، با بهرهگیری از یارانه ۹۰ درصدی طراحی شد و دانشپژوهان متعهد هستند که خدمات روانشناختی از قبیل مشاوره و کارگاههای روانشناسی را در مدارس علمیه و مرکز مشاوره حوزه ارائه دهند.
وی در خصوص برنامههای آینده مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان گفت: فارغالتحصیلان این دوره در طرحهای متنوع مرکز مشاوره، همچون سنجش سلامت روان و مشاوره مدارس علمیه فعالیت خواهند داشت و همچنین امکان اجرای کارگاههای تخصصی را برای مراکز و مؤسسات خارج از حوزه نیز خواهند داشت.
گفتنی است، این نخستین دوره بلندمدت تخصصی با این ساختار در حوزه علمیه خراسان است که توانسته گام مؤثری در ارتقای سطح سلامت روان طلاب بردارد.
نظر شما